Libnet.ro
UNICEF

15:15

Povestea celor sapte pitici din Maramures care au supravietuit lagarului de exterminare Auschwitz

Antena3 Antena3,
Povestea celor sapte pitici din Maramures care au supravietuit lagarului de exterminare Auschwitz

Povestea celor sapte pitici lautari din satul maramuresean Rozalvea, care au supravietuit lagarului Auschwitz, continua sa fascineze la zeci de ani de la odioasele experimente la care au fost supusi. continuă pe Antena3

Sapte persoane din Dambovita, atacate de un roi de viespi. Trei persoane, in soc anafilactic. Printre victime sunt si angajati ISU

Sapte persoane din Dambovita, intre care si doi angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) au ajuns, duminica, a spital, dupa ce au fost intepate de viespi. Trei dintre victime sunt in soc anafilactic .

Sibiul gazduieste singurul Circuit de Arta Stradala din lume care cuprinde scoli si licee, cu peste 3.500 de metri patrati de picturi murale (P)

Singurul Circuit de Arta Stradala din lume care include scoli si licee acopera peste 3. 500 de metri patrati de ziduri pictate si se afla in Romania, la Sibiu. Jumatate dintre picturile murale au fost realizate in editia de anul acesta a Sibiu International Street ART Festival, lucrarile fiind create cu sprijinul Policolor, prin campania Culorile Romaniei.

Primul primar din Romania care si-a facut public fluturasul de salariu (FOTO)

Dupa ce prin legea salarizarii unitare s-a hotarat ca veniturile functionarilor publici pot fi stabilite prin hotarari luate la nivel local, primarii din toata tara s-au grabit sa-si mareasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )