Libnet.ro
UNICEF

10:30

Povestea de iarna, spectacol aniversar la Teatrul National din Timisoara.

România Liberă România Liberă,
Povestea de iarna, spectacol aniversar la Teatrul National din Timisoara.

Teatrul National din Timisoara aniverseaza sambata cinci ani de la prima reprezentatie a unuia dintre cele mai fascinante spectacole ale sale: Povestea de iarna, in viziunea regizorului Alexander Hausvater. Din distributia spectacolului fac parte actorii Ion Rizea, Claudia Ieremia, Ovidiu Crisan, Damian Oancea, Ana Maria Cojocaru, Colin Buzoianu, Victor Manovici, Catalin Ursu, Doru Iosif, Benone Viziteu, Bogdan Spiridon, Alina Ilea, Valentin Ivanciuc, Laura Avarvari, Luminita Tulgara, Sabina . continuă pe România Liberă

Raport. 88 de raniti la accidentul de la teatrul Apllo din Londra.

Operatiunile de cautare sub daramaturile acoperisului prabusit al teatrului Apollo, in centrul Londrei, s-au incheiat, pompierii anuntand ca in momentul producerii accidentului, in teatru se aflau aproximativ 720 de persoane. Potrivit Serviciului de Ambulanta din Londra, au fost ranite cel putin 88 de persoane, din care 7 in stare grava, conform Mediafax. Citeste si: Accident grav in Londra: Acoperisul unui teatru s-a prabusit in timpul unui spectacol In total, 51 de persoane au fost .

VIDEO. Raport: 88 de raniti la accidentul de la teatrul Apllo din Londra.

Operatiunile de cautare sub daramaturile acoperisului prabusit al teatrului Apollo, in centrul Londrei, s-au incheiat, pompierii anuntand ca in momentul producerii accidentului, in teatru se aflau aproximativ 720 de persoane. // Potrivit Serviciului de Ambulanta din Londra, au fost ranite cel putin 88 de persoane, din care 7 in stare grava, conform Mediafax. Citeste si: Accident grav in Londra: Acoperisul unui teatru s-a prabusit in timpul unui spectacol In total, 51 de .

Szegedi, decarul basarabean de la Barca. Povestea celui mai mare fotbalist roman din anii `50.

Manualele de istorie acorda putin importanta marilor sportivi ai Romaniei. Primeaza barbatii de stat si evenimentele din jurul lor, chiar daca Nadia, Patzaichin, Gruia, Bellu, Hagi, Ilie Nastase, Gagriela Szabo sunt numele cu care ne protejam subredul brand de tara printre straini. E drept, in replica, cu jena sau retinerea de rigoare, sunt uneori invocati si Dracula I, si Dracula II, zis si Nicolae Ceausescu. Manualele de istorie sunt insa si mai zgarcite cand vine vorba de gloriile .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )