Libnet.ro
UNICEF

21:15

POZA ZILEI. Operatiune dramatica de salvare in Statele Unite

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. Operatiune dramatica de salvare in Statele Unite

Justin Nelzen, in vesta rosie, impreuna cu alti rezidenti, incearca sa salveze peste 70 de cai dintr-o rezervatie. Ploi torentiale au afectat statul Houston din Statele Unite, mii de persoane au fost evacuate si mai multe autostrazi au fost inchise. continuă pe România Liberă

Un reporter din Statele Unite a salvat un sofer de la inec in timpul unei transmisiuni live (VIDEO)

Un reporter din Statele Unite a salvat un sofer de la inec. Ploile torentiale cazute in ultimele zile pe continentul american au provocat inundatii pe mai multe drumuri. Desi autoritatile le-au.

Statele Unite au demarat o ancheta ampla in cazul coruptiei din fotbalul international (VIDEO)

Statele Unite au demarat o ancheta ampla in cazul coruptiei din fotbalul international. Investigatia vizeaza sponsori, promoteri si banci care ar fi facilitat acte de coruptie si se va incheia.

Statele Unite suplimenteaza trupele din Irak pentru a combate ISIS

Statele Unite vor desfasura militari suplimentari in Irak pentru a sustine fortele irakiene in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), a anuntat luni, la Bagdad, secretarul apararii, Ashton Carter, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Statele Unite si Germania se opun construirii de baze NATO in Polonia

Statele Unite ale Americii si Germania nu sunt de acord cu construirea de baze NATO in Polonia, justificandu-si pozitia prin motive de ordin tactic, dar si politic.

Statele Unite ameninta cu un raspuns ferm in cazul unui nou test nuclear nord-coreean

Statele Unite ale Americii vor oferi un raspuns ferm in cazul unui nou test nuclear nord-coreean, a declarat luni secretarul de stat adjunct american, Antony Blinken, la cateva zile dupa ce Coreea de Nord a incercat fara succes sa lanseze o racheta balistica cu raza medie de actiune, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )