Libnet.ro
UNICEF

08:30

Praktiker Romania incheie cu un profit operational de aproape 12 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Praktiker Romania incheie cu un profit operational de aproape 12 milioane lei

Praktiker Romania a incheiat primul semestru al anului 2014 cu un profit operational de aproape 12 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Agricover Credit IFN, profit operational in crestere cu 28% pe primul semestru

Agricover Credit IFN, institu and tie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finan and tarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru din acest an un profit opera and tional de peste 11 milioane lei, in cre and stere cu 28% fa and ta de perioada similara din 2013, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Asociatia ALS a strans aproape 23 milioane dolari in urma provocarii galetii cu gheata

Asociatia ALS a reusit sa stranga prin intermediul provocarii galetii cu gheata, ce a devenit virala prin participarea a numeroase personalitati din intrega lume, aproximativ 23 milioane dolari, de 12 ori.

Ministerul Sanatatii a anuntat ca se va achizitiona vaccin antigripal valorand aproape 7 milioane de lei

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, joi, ca ministerul va achizitiona vaccin antigripal de aproape 7 milioane de lei, scrie Mediafax. Ministrul a spus ca a solicitat deja Comitetului National de.

CA al Romexterra Leasing propune actionarilor majorarea cu aproape 32 milioane lei a capitalului social

Consiliul de Administratie al Romexterra Leasing IFN a convocat actionarii pentru data de 8 septembrie in scopul majorarii capitalului social al intreprinderii cu aproximativ 32 milioane lei, prin emiterea de actiuni noi, arata un convocator publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )