Libnet.ro
UNICEF

15:45

PRAPAD DIN CAUZA VREMII! Pamantul a luat-o la vale in Prahova. Mai multe gospodarii, DISTRUSE in totalitate (VIDEO)

B1 B1,
PRAPAD DIN CAUZA VREMII! Pamantul a luat-o la vale in Prahova. Mai multe gospodarii, DISTRUSE in totalitate (VIDEO)

Vremea rea produce deja pagube. Sase gospodarii au fost distruse in totalitate dupa o alunecare de teren care a avut loc in judetul Prahova, satul Tarculesti. Pentru ca exista pericolul ca si. continuă pe B1

Targul de Pasti organizat de Primarie in Piata Constitutiei s-a inchis mai devreme, din cauza vremii nefavorabile

Targul de Pasti intitulat Traditii si Flori de Sarbatori, organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei, s-a inchis luni, mai devreme decat era programat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta ArCuB, intr-un comunicat. Concertele din aceasta seara si toate activitatile se anuleaza, mai precizeaza organizatorii.

Mai multe sectoare de drum, inchise din cauza vremii capricioase

Trei sectoare de drum judetean au fost inchise circulatiei rutiere din cauza conditiilor meteo si a starii proaste a caii de rulare. De asemenea, s-a intervenit cu utilaje de deszapezire in urma lapovitei si a ninsorilor cazute in zonele de deal si de munte.

VIDEO. Iarna isi reintra in drepturi in mijlocul lunii aprilie. Circulatia feroviara si mai multe drumuri nationale sunt blocate din cauza zapezii. Salvamontistii avertizeaza ca in zonele montane exista riscul declansarii avalanselor

Iarna s-a reintors in tara, iar ninsorile abundente au acoperit drumurile din mai multe judete. Problemele au aparut in zonele montane ale judetelor Prahova si Maramures, aflat sub cod galben de vreme rea. De asemenea, tot din cauza vremii, zece localitati din sase judete au ramas fara energie electrica.

Iarna isi reintra in drepturi in mijlocul lunii aprilie. Circulatia feroviara si mai multe drumuri nationale sunt blocate din cauza zapezii abundente. Salvamontistii avertizeaza ca in zonele montane exista riscul declansarii avalanselor

Iarna s-a reintors in tara, iar ninsorile abundente au acoperit drumurile din mai multe judete. Problemele au aparut in zonele montane ale judetelor Pra si Maramures, aflat sub cod galhovaben de vreme rea. De asemenea, tot din cauza vremii, zece localitati din sase judete au ramas fara energie electrica.

Zilele Brasovului se amana din cauza vremii

Ninsoarea si temperaturile care sunt la limita inghetului au facut ca manifestarile de Zilele Brasovului sa fie amanate cu o saptamana.

Traficul pe DN 24A si DN 26 a fost inchis, din cauza vantului puternic care spulbera zapada

Traficul pe DN 24A si DN 26 a fost inchis, joi seara, din cauza vantului puternic care spulbera zapada pe sosea, intervenindu-se cu utilaje de deszapezire, potrivit news. ro.

Galati: 24 de localitati au ramas fara energie electrica din cauza ninsorilor

In judetul Galati au ramas fara energie electrica 24 de localitati, din cauza ninsorilor si a vantului puternic, echipe ale Electrica intervenind pentru remedierea defectiunilor, informeaza.

Primarul Mihai Chirica ii avertizeaza pe Sorin Grindeanu ca Romania risca infringementul din cauza soselei de centura a Iasiului

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a trimis, joi, o adresa premierului Sorin Grindeanu pentru a-i atrage atentia ca, din cauza unor vicii de comunicare intre autoritatile locale si centrale, in ceea ce priveste soseaua de centura a orasului, Romania risca sa intre in procedura de infringement pe mediu.

Covasna: Traficul rutier pe DN11, in Pasul Oituz, oprit din cauza ninsorii abundente

Traficul rutier pe DN11, in Pasul Oituz, in judetul Covasna, este oprit joi dupa-amiaza, din cauza ninsorii abundente, capacitatea utilajelor de deszapezire fiind depasita, informeaza News. ro.

Caz socant in sistemul medical romanesc. Un pacient a murit din cauza unei transfuzii gresite

Un pacient a decedat din cauza unei transfuzii gresite, spun surse medicale. Cadrele medicale ale spitalului Pantelimon, din Bucuresti, au gresit grupa de sange. Pacientul a fost mutat ulterior la Spitaul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )