Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traficul pe DN 24A si DN 26 a fost inchis, din cauza vantului puternic care spulbera zapada

Hotnews Hotnews,
 Traficul pe DN 24A si DN 26 a fost inchis, din cauza vantului puternic care spulbera zapada

Traficul pe DN 24A si DN 26 a fost inchis, joi seara, din cauza vantului puternic care spulbera zapada pe sosea, intervenindu-se cu utilaje de deszapezire, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia, inchise din cauza vantului

Porturile maritime Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia au fost inchise, luni dimineata, din cauza vantului puternic. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca porturile.

Traficul rutier pe autostrada Bucuresti Constanta a fost restrictionat din cauza unui accident

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, din cauza unui accident rutier, a doua banda a autostrazii Bucuresti-Constanta este restrictionata la kilometrul 53 si se circula pe prima banda pe sensul catre Capitala.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost oprita din cauza prabusirii unui copac

Circulatia intre Brasov si Predeal, pe magistrala 300, este blocata intre statiile Timisul de Sus si Predeal, este oprita momentan din cauza prabusirii unui copac pe ambele fire ale liniei de contact.

Traficul de pe Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Traficul de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat din cauza aglomeratiei pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Decizia a fost luata incepand cu ora 12. 30, informeaza Centrul Infotrafic.

Circulatie feroviara, intrerupta aproape trei sferturi de ora, intre Timisul de Sus si Predeal, din cauza unui copac cazut pe calea ferata

Traficul feroviar a fost blocat complet, miercuri la pranz, mai bine de jumatate de ora, in judetul Brasov, intre Timisul de Sus si Predeal, din cauza unui copac cazut pe linia ferata, informeaza News. ro. Circulatia feroviara a fost reluata pe un singur fir, compania CFR estimand ca traficul va fi reluat pe ambele fire aproximativ la ora 16.

Galati: 24 de localitati au ramas fara energie electrica din cauza ninsorilor

In judetul Galati au ramas fara energie electrica 24 de localitati, din cauza ninsorilor si a vantului puternic, echipe ale Electrica intervenind pentru remedierea defectiunilor, informeaza.

Covasna: Traficul rutier pe DN11, in Pasul Oituz, oprit din cauza ninsorii abundente

Traficul rutier pe DN11, in Pasul Oituz, in judetul Covasna, este oprit joi dupa-amiaza, din cauza ninsorii abundente, capacitatea utilajelor de deszapezire fiind depasita, informeaza News. ro.

Traficul pe DN1 intre Timisul de Sus si Predeal se desfasoara ingreunat din cauza zapezii; mai multe masini au oprit pe marginea drumului

Traficul pe DN1 Brasov-Ploiesti, intre localitatile Timisul de Sus si Predeal, se desfasoara ingreunat, miercuri noapte, din cauza zapezii depuse pe sosea, iar mai multe autovehicule nu au mai putut sa isi continue deplasarea si au oprit pe marginea drumului, potrivit news. ro.

Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, din cauza unei ploi torentiale

Update: Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, luni la pranz, din cauza unei ploi torentiale, politistii recomandandu-le soferilor sa fie prudenti, sa.

Targul de Pasti organizat de Primarie in Piata Constitutiei s-a inchis mai devreme, din cauza vremii nefavorabile

Targul de Pasti intitulat Traditii si Flori de Sarbatori, organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei, s-a inchis luni, mai devreme decat era programat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta ArCuB, intr-un comunicat. Concertele din aceasta seara si toate activitatile se anuleaza, mai precizeaza organizatorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )