Libnet.ro
UNICEF

14:45

Prefectul de Constanta, DEMIS

România Liberă România Liberă,
Prefectul de Constanta, DEMIS

La solicitarea ministrului de Interne, Gabriel Oprea, prefectul de Constanta va fi demis, vineri, de premierul Victor Ponta. Decizia vine dupa accidentul aviatic din Mamaia, in care au murit patru persoane, ca urmare a problemelor la interventia de dupa prabusirea elicopterului SMURD . continuă pe România Liberă

VIDEO. Prefectul de Constanta, DEMIS

La solicitarea ministrului de Interne, Gabriel Oprea, prefectul de Constanta va fi demis, vineri, de premierul Victor Ponta. Decizia vine dupa accidentul aviatic din Mamaia, in care au murit patru persoane, ca urmare a problemelor la interventia de dupa prabusirea elicopterului SMURD .

Seful ISU Constanta, demis in urma tragediei de luni. Oficialii de la Interne au prezentat filmul evenimentelor

Oficialii de la Ministerul de Interne au prezentat marti, la 23 de ore de la producerea accidentului aviatic din judetul Constanta, filmul evenimentului. Cu aceasta ocazie, acestia au anuntat ca vicepremierul Gabriel Oprea l-a demis pe seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta, colonelul Viorel Jianu, si ca s-a cerut si schimbarea lui Radu Volcinschi prefectul judetului Constanta.

MAI: Seful ISU Constanta, demis; Cerem premierului Ponta schimbarea prefectului

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a decis demiterea sefului ISU Constanta, Viorel Jianu, si propune premierului Victor Ponta sa il schimbe din functie pe prefectul judetului, Radu Volcinschi, urmare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )