Libnet.ro
UNICEF

06:31

Preliminariile Cupei Mondiale 2018: Romania va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan

B1 B1,
Preliminariile Cupei Mondiale 2018: Romania va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan

Romania va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorti de sambata, de la Sankt Petersburg, scrie Me. continuă pe B1

LIVE Romania isi afla grupa din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (sambata, ora 18:00)

FIFA va trage la sorti, sambata, grupele pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018. Ceremonia incepe la ora Romaniei 18:00, va dura doua oresi va fi in pagina de mai jos live text pe onlinesport. ro.

Romania in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018. Toate grupele si programul

Romania va juca in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018, a stabilit sambata tragerea la sorti organizata de FIFA. Romania a nimerit intr-o grupa usoara, scapand de adversare precum Franta sau Italia. Iata mai jos toate grupele preliminarii din Zona Europa, precum si programul meciurilor.

Preferintele lui Anghel Iordanescu pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2018

Selectionerul Anghel Iordanescu si-a exprimat preferintele cu privire la echipele pe care ar dori sa le intalneasca nationala Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018. Tragerea la sorti are loc sambata seara la Sankt Petersburg, live text pe onlineport. ro.

CM Rusia 2018: Romania, in grupa cu Danemarca. Adversarele tricolorilor din preliminarii

Romania isi va afla adversarele din preliminariile Cupei Mondiale 2018 in urma tragerii la sorti de sambata de la Sankt Petersburg, Rusia. Tricolorii vor beneficia de statutul de cap de serie, insa acest lucru nu garanteaza o grupa cu adversari accesibili.

Fotbal - CM 2018: Romania va intalni Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan in preliminarii

Reprezentativa Romaniei va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorti de sambata, de la Sankt.

Atentatul din Turcia: Autorul atacului soldat cu moartea a peste 30 de persoane ar face parte din Statul Islamic

Autorul atacului sinucigas de la Suruc, identificat, marti, este un tanar turc de 20 ani. Autoritatile turce au confirmat ca tanarul prins marti este, intr-adevar, autorul atacului soldat cu 32 de morti, a anuntat, miercuri, o sursa oficiala.

CM 2018: Avem sanse! Romania, in grupa cu Danemarca si Polonia

Nationala Romaniei va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorti de la Sankt Petersburg.

CM Rusia 2018: Cum arata grupa mortii pentru Romania. Ce adversari sunt de preferat in preliminarii

Romania isi va afla adversarele din preliminariile Cupei Mondiale 2018 in urma tragerii la sorti de sambata de la Sankt Petersburg, Rusia. Tricolorii vor beneficia de statutul de cap de serie, insa acest lucru nu garanteaza o grupa cu adversari accesibili.

Sepp Blatter, inaintea tragerii la sorti a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal 2018: Noi spunem da Rusiei. Fotbalul face mult pentru pace

Presedintele FIFA, Sepp Blatter i-a spus sambata presedintelui rus Vladimir Putin, cu ocazia unei intalniri inaintea tragerii la sorti a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal 2018, langa Sankt Petersburg,.

Nationala de fotbal a Romaniei isi afla astazi adversarii din preliminariile CM-2018

Reprezentativa de fotbal a Romaniei isi va afla, sambata, adversarele din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, tragerea la sorti urmand sa aiba loc incepand cu ora 18. 00, la Sankt Petersburg.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )