Libnet.ro
UNICEF

18:00

Atentatul din Turcia: Autorul atacului soldat cu moartea a peste 30 de persoane ar face parte din Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
Atentatul din Turcia: Autorul atacului soldat cu moartea a peste 30 de persoane ar face parte din Statul Islamic

Autorul atacului sinucigas de la Suruc, identificat, marti, este un tanar turc de 20 ani. Autoritatile turce au confirmat ca tanarul prins marti este, intr-adevar, autorul atacului soldat cu 32 de morti, a anuntat, miercuri, o sursa oficiala. continuă pe România Liberă

Atentatul din Turcia: Cine este autorul atacului soldat cu moartea a peste 30 de persoane

Autorul atacului sinucigas de la Suruc, identificat, marti, este un tanar turc de 20 ani. Autoritatile turce au conformat ca tanarul prins marti este, intr-adevar, autorul atacului soldat cu 32 de morti, a anuntat, miercuri, o sursa oficiala.

Atentatul din Turcia: Proteste violente si masuri de securitate sporite, dupa atacul de la Suruc

Premierul turc, Ahmet Davutoglu, a promis sporirea masurilor de securitate la granita cu Siria, dupa ce 30 de persoane au fost ucise si aproximativ 100 ranite, luni, intr-un atentat cu bomba in orasul Suruc,.

Gandurile autorul atacului de la doua centre militare din SUA

Autorul atacului armat de joia trecuta, de la doua centre militare din Statele Unite, ii spusese unui prieten ca organizatia extremista Stat Islamic procedeaza gresit, este o grupare stupida si complet contrara Islamului.

Gya de la Gipsy Casual a invatat sa inoate intr-un resort de lux din Turcia

Gya, solista trupei Gipsy Casual, a invatat sa inoate in Turcia, la un resort de lux, unde a sustinut un concert alaturi de colegii sai din trupa. Iata cum s-a descurcat.

HSBC si-a vandut subsidiara din Turcia catre ING, pentru circa 750 milioane de dolari

Grupul bancar olandez ING Group NV ar urma sa anunte in urmatoarele zile preluarea diviziei din Turcia a grupului britanic HSBC, pentru aproximativ 700-750 milioane de dolari, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Proteste VIOLENTE la Ankara si Istanbul, dupa atentatul SINUCIGAS din Turcia

Atentatul soldat cu moartea a 30 de persoane si ranirea a altor 100 a starnit proteste violente la Istanbul si Ankara. in urma atacului, premierul turc, Ahmet Davutoglu, a promis sporirea masurilor de securitate la granita cu Siria.

FOTO: Proteste VIOLENTE la Ankara si Istanbul, dupa atentatul SINUCIGAS din Turcia

Atentatul soldat cu moartea a 30 de persoane si ranirea a altor 100 a starnit proteste violente la Istanbul si Ankara. in urma atacului, premierul turc, Ahmet Davutoglu, a promis sporirea masurilor de securitate la granita cu Siria.

Atentat SINUCIGAS in Turcia: A fost identificat un suspect, in cazul atacului soldat cu MOARTEA a 30 de persoane

Premierul turc, Ahmet Davutoglu, a declarat, marti, ca autoritatile au identificat un suspect in cazul atentatului sinucigas produs, luni, la Suruc, la frontiera sud-estica, in care si-au pierdut viata 32 de persoane.

Proteste violente si masuri de securitate sporite, dupa atacul din Turcia soldat cu 30 de morti

ACTUALIZARE 10:16 Premierul Davutoglu promite intarirea securitatii la frontiera cu Siria Prim-ministrul turc Ahmet Davutoglu a promis ca securitatea va fi intarita de-a lungul celor 900 km de granita cu Siria, dupa atentatul cu bomba produs luni la Suruc, la frontiera sud-estica, in care si-au pierdut viata 31 de persoane si peste 100 au fost ranite, relateaza BBC News.

Autorul atentatului din Turcia, soldat cu 32 de morti, era membru al gruparii teroriste Stat Islamic

Autorul atentatului sinucigas comis luni in orasul turc Suruc a fost identificat de autoritatile turce, el fiind un cetatean turc in varsta de 20 de ani care s-ar fi alaturat gruparii teroriste Stat Islamic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )