Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018. Toate grupele si programul

Online Sport Online Sport,
Romania in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018. Toate grupele si programul

Romania va juca in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018, a stabilit sambata tragerea la sorti organizata de FIFA. Romania a nimerit intr-o grupa usoara, scapand de adversare precum Franta sau Italia. Iata mai jos toate grupele preliminarii din Zona Europa, precum si programul meciurilor. continuă pe Online Sport

LIVE Romania isi afla grupa din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (sambata, ora 18:00)

FIFA va trage la sorti, sambata, grupele pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018. Ceremonia incepe la ora Romaniei 18:00, va dura doua oresi va fi in pagina de mai jos live text pe onlinesport. ro.

Sepp Blatter, inaintea tragerii la sorti a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal 2018: Noi spunem da Rusiei. Fotbalul face mult pentru pace

Presedintele FIFA, Sepp Blatter i-a spus sambata presedintelui rus Vladimir Putin, cu ocazia unei intalniri inaintea tragerii la sorti a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal 2018, langa Sankt Petersburg,.

Preliminariile Cupei Mondiale 2018: Romania va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan

Romania va face parte din grupa E alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorti de sambata, de la Sankt Petersburg, scrie Me.

Cum ar trebui sa arate grupa ideala in preliminariile Mondialului din 2018, in viziunea selectionerului Iordanescu

Reprezentativa Romaniei se va afla in prima urna valorica la tragerea la sorti a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, sambata, la Sankt Petersburg, eveniment la care vor fi prezenti presedintele FRF Razvan Burleanu si selectionerul Anghel Iordanescu.

Preferintele lui Anghel Iordanescu pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2018

Selectionerul Anghel Iordanescu si-a exprimat preferintele cu privire la echipele pe care ar dori sa le intalneasca nationala Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018. Tragerea la sorti are loc sambata seara la Sankt Petersburg, live text pe onlineport. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )