Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera la JO: Ahmad Abughaush castiga prima medalie olimpica pentru Iordania

B1 B1,
Premiera la JO: Ahmad Abughaush castiga prima medalie olimpica pentru Iordania

Ahmad Abughaush a castigat prima medalie olimpica pentru Iordania, cucerind aurul la taekwondo la proba de 68 de kilograme, potrivit bbc. com. Sportivul de 20 de ani a luptat cu Dae-Hoon Lee din Coreea de Nord. continuă pe B1

Prima medalie olimpica pentru o kosovara

Majlinda Kelmendi e o sportiva medaliata cu aur la JO de la Rio. Despre ea presa internationala a vorbit mai mult decat despre alti campioni olimpici. Nu fiindca e judoka, ci intrucat a reprezentat Kosovo. Comitetul International Olimpic i-a acceptat pe kosovari ca membri la sfarsitul lui 2014. Asta a starnit, cum era de asteptat, nemultumirea sarbilor.

O sportiva de 18 ani a scris istorie la JO! Tanara a invins restrictiile religioase din Iran si a luat prima medalie a tarii sale

Kimia Alizadeh, o sportiva de 18 ani, a reusit sa scrie istorie la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro, dupa ce a invins restrictiile religioase din tara sa si a castigat prima medalie luata de o fe.

Jocurile Olimpice: Atletul Usain Bolt, victorios la 200 m, a cucerit a opta medalie olimpica de aur

Atletul Usain Bolt a cucerit cea de-a opta medalie olimpica de aur, dupa ce a reusit sa se impuna in finala probei de 200 m din cadrul Jocurilor de la Rio de Janeiro, desfasurata joi seara, ptrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )