Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premiera in Romania! O femeie din Alba Iulia castiga un Mega Jackpot de peste 68.000 euro

Online Sport Online Sport,
Premiera in Romania! O femeie din Alba Iulia castiga un Mega Jackpot de peste 68.000 euro

Al 39-lea premiu Mega Jackpot, in valoare de 300. 104 Lei, a fost castigat duminica, 10 august, de catre o norocoasa jucatoare din Alba Iulia. Astfel, aceasta devine si prima femeie care castiga la Mega Jackpot, dupa ce precedentele 38 de premii, cu o valoare cumulata de aproape 3 milioane de euro, au fost castigate numai de catre barbati. continuă pe Online Sport

Alimentele consumate de cei 60 de nuntasi din Alba Iulia, infestate cu Salmonella

Cele peste 60 de persoane ajunse la spital, la sfarsitul lui iulie, dupa o nunta la Alba Iulia s-au imbolnavit de salmonella, anunta Mediafax. Directorul Directiei de Sanatate Publica DSP) Alba, Horia.

Matematica nu mai este lumea barbatilor. O iranianca de 37 de ani a devenit prima femeie din istorie care castiga Nobelul matematicii

Matematicianul iranian, Maryam Mirzakhani foto), a devenit astazi prima femeie din istorie laureata cu Medalia Fields, echivalentul Premiului Nobel in matematica. Profesoara de la Universitatea Stanford din.

Proxeneti condamnati definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la 15 ani de inchisoare pentru trafic de minori

Doi tineri din Hunedoara judecati pentru trafic de minori au fost condamnati definitiv la Curtea de Apel Alba Iulia la pedepse grele de inchisoare cu executare. Instanta a dispus marti, 12 august, majorarea pedepseloraplicate de Tribunalul Alba pentru Ciprian Vasile Popa si Adrian Nicolae Mihalache.

Amenda de 22.000 de lei pentru restaurantul din Alba care a bagat 63 de nuntasi in spital: 5 angajati aveau salmonella

Toxiinfectia alimentara suferita de cei 63 de invitati la nunta care a avut loc la inceputul lunii august la Restaurantul Astoria de langa Alba Iulia a fost provocata de infectarea cu Salmonella. in urma analizelor efectuate bacteria a fost depistata la 5 angajati ai unitatii de alimentatie publica.

Dosar de criminalitate organizata cu 21 de inculpati din Alba, Hunedoara si Mehedinti, rejudecat dupa 6 ani de la sesizarea instantei

Un dosar de criminalitate organizata instrumentat in perioada 2007 - 2008 de DIICOT si BCCO Alba Iulia, va fi judecat pe fond dupa 6 ani de la sesizarea instantei. Dosarul gruparii Bologa, specializata in furt si trafic de fier vechi, cu 21 de inculpati, va incepe in 9 septembrie 2014 la Tribunalul Harghita.

Transalpina de Mamut, una dintre cele mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania

Una dintre clee mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania a fost deschisa la Alba Iulia. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoara peste 5 kilometri si a fost amenjata printr-o padure de pe dealul din zona de nord-vest a orasului. in campania 125 de locuri pentru care iubim Romania, va propunem o plimbare pe transalpina biciclistilor.

Daca e august, e Festivalul Dilema veche: 22 24 august, la Alba Iulia

Dilematici din toata tara, ba chiar si de dincolo de granite, pregatiti-va! Cea de a treia editie a festivalului Dilema veche va avea loc intre 22 si 24 august in aceeasi superba cetate a Albei Iulia.

Din nou, Festivalul Dilema veche in Cetatea Alba Iulia

Cand am inceput, in 2011, as fi fost multumit fie si numai cu o editie. Am ajuns la a treia nici eu nu stiu cum si s-ar parea ca nu exista nicio sansa sa ne oprim aici. Asa incat iau din nou drumul Cetatii. Ne vedem acolo.

Tineri din Alba condamnati la inchisoare cu executare pentru talharie

Un barbat din Ocna Mures in varsta de 36 de ani a fost condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni de inchisoare pentru talharie. Vasile Rares Vancea a amenintat cu un cutit un cioban, de la care a furat, impreuna cu un prieten, o capra. Procesul pentru al doilea inculpat din dosar, Andrei Pusztai, nu a fost finalizat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )