Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tineri din Alba condamnati la inchisoare cu executare pentru talharie

Adevărul Adevărul,
Tineri din Alba condamnati la inchisoare cu executare pentru talharie

Un barbat din Ocna Mures in varsta de 36 de ani a fost condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni de inchisoare pentru talharie. Vasile Rares Vancea a amenintat cu un cutit un cioban, de la care a furat, impreuna cu un prieten, o capra. Procesul pentru al doilea inculpat din dosar, Andrei Pusztai, nu a fost finalizat. continuă pe Adevărul

Doi tineri din Valcea, care au jefuit o batrana apoi i-au incendiat casa, arestati

Doi barbati in varsta de 21 de ani din judetul Valcea, acuzati ca au jefuit o batrana dupa care, pentru a sterge urmele, au dat foc casei in care aceasta locuia, au fost arestati preventiv. in urma anchetei politistii ii suspecteaza pe cei doi de comiterea mai multor talharii, informeaza Mediafax.

Alimentele consumate de cei 60 de nuntasi din Alba Iulia, infestate cu Salmonella

Cele peste 60 de persoane ajunse la spital, la sfarsitul lui iulie, dupa o nunta la Alba Iulia s-au imbolnavit de salmonella, anunta Mediafax. Directorul Directiei de Sanatate Publica DSP) Alba, Horia.

DNA: Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Seful Politiei din Negresti Oas, Oradea,este urmarit penal pentru abuz in serviciu, pentru ca nu a luat masuri pentru identificarea autorilor unei infractiuni, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu: Ioan Ghencean, sub control judiciar

Seful Politiei din Negresti Oas, Ioan Ghencean, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca nu a luat masuri imediate pentru identificarea autorilor unei infractiuni cu violenta, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )