Libnet.ro
UNICEF

08:30

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013. Va depasi multe state, inclusiv Romania

B1 B1,
Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013. Va depasi multe state, inclusiv Romania

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun. continuă pe B1

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Boiko Borisov: Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa. Romania, in urma Bulgariei

Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa, a promis joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, aflat la Plovdiv cu ocazia aniversarii a 127 de ani de la unificarea tarii, relateaza Novinite. Potrivit Standard News, Borisov si-a manifestat increderea ca Bulgaria este pe drumul cel bun si ca va depasi mai multe tari, inclusiv Romania.

Descinderi in cel mai mare centru comercial din sectorul 2

Aproximativ 80 de comisari de la Garda Financiara, insotiti de politisti, fac mai multe controale, in aceasta dimineata, in cel mai mare centru comercial din sectorul 2 al Capitalei, pentru a-i depista pe comerciantii care vand marfa fara a avea acte de provenienta, relateaza sursele de presa.

Raport: Elvetia, cea mai competitiva tara din lume. Romania a coborat pe locul 78 din 144

Elvetia ramane pentru al patrulea an consecutiv tara cea mai competitiva din lume, in timp ce alte tari, inclusiv Statele Unite, au coborat in clasament, a anuntat, miercuri, Forumul Economic Mondial WEF). Singapore isi pastreaza locul al doilea, in timp ce Finlanda este a treia, conform editiei 2012 a Raportului Competitivitatii Mondiale publicat de WEF. Romania ocupa locul 78, in timp ce Bulgaria a urcat semnificativ pe locul 62.

Elvetia, cea mai competitiva tara din lume

Elvetia ramane, pentru al patrulea an consecutiv, tara cea mai competitiva din lume, a anuntat, astazi, Forumul Economic Mondial WEF), relateaza sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )