Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Germania

ACTUALIZARE 08:56 Ciolos va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Germania

ACTUALIZARE 08:56 Ciolos va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE.

Premierul Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Germania

Premierul Dacian Ciolos efectueaza astazi o vizita oficiala in Germania, unde va avea convorbiri cu cancelarul Angela Merkel si cu presedintele Bundesrat-ului, Stanislav Tillich, urmand sa se intalneasca si cu reprezentati ai diasporei romanesti din aceasta tara.

Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax.

UPDATE Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax. Ora 13:34 Dacian Ciolos a ajuns la sediul Cancelariei Federale unde a fost primit de cancelarul Merkel.

Premierul Ciolos s-a intalnit cu Angela Merkel

ACTUALIZARE 17:33 Merkel: Romanii sunt bine primiti in Germania,dar nu vor primi prestatii sociale daca nu muncesc Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a spus ca romanii care lucreaza in Germania sunt foarte bine primiti, dar cei care vor sa beneficieze de prestatii sociale fara sa aiba un loc de munca trebuie sa se adreseze tarii de unde provin, precizand totodata ca UE nu functioneaza ca o uniune sociala. *ACTUALIZARE 17:16 Ciolos i-a spus lui Merkel ca Romania isi doreste instalarea unui guvern proeuropean la Chisinau *ACTUALIZARE 15:42 Merkel, despre aderarea la Schengen: Romania a facut eforturi, dar asteptam raportul CE *ACTUALIZARE 08:56 Ciolos va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE.

Premierul Ciolos, intalnire cu Angela Merkel. Care sunt temele de discutie

Premierul Dacian Ciolos va discuta, joi, la Berlin, cu cancelarul german Angela Merkel, despre intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE.

FOTO-VIDEO. Premierul Ciolos: intalnire foarte buna cu doamna cancelar Merkel

Premierul Dacian Ciolos a calificat joi drept foarte buna intalnirea pe care a avut-o cu cancelarul Angela Merkel, precizand ca i-a vorbit oficialului german despre atuurile tarii noastre si despre interesul pe care il are Romania in a fi parte activa a tuturor proceselor europene.

FOTO: premierul Ciolos, in mijlocul copiilor de la gradinita din Potlogi

La gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi am intalnit astazi copii veseli. Copiii sunt foarte increzatori in ceea ce priveste viitorul si mi-au dat si mie energie cat pentru tot anul - scrie pe pagina sa de Facebook premierul Dacian Ciolos, care a postat si cateva poze de la acest prim eveniment din 2016 la care a participat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )