Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul May va declansa iesirea Marii Britanii din UE pe 29 martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Premierul May va declansa iesirea Marii Britanii din UE pe 29 martie

Reprezentantul Permanent al Marii Britanii l-a informat luni pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ca premierul Theresa May va invoca pe 29 martie articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, declansand procesul formal de iesire a tarii din Uniunea Europeana, potrivit purtatorului de cuvant de pe Downing Street, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul European, informat ca premierul May va declansa pe 29 martie iesirea Marii Britanii din UE

Reprezentantul Permanent al Marii Britanii l-a informat luni pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ca premierul Theresa May va invoca pe 29 martie articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, declansand procesul formal de iesire a tarii din Uniunea Europeana, potrivit purtatorului de cuvant de pe Downing Street, transmite Reuters.

Premierul Theresa May va declansa pe 29 martie iesirea Marii Britanii din UE UPDATE

Reprezentantul Permanent al Marii Britanii l-a informat, luni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ca premierul Theresa May va invoca pe 29 martie articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, declansand procesul formal de iesire a tarii.

S-A DECIS! Marea Britanie va declansa Brexitul la 29 martie

Se apropie cu pasi repezi iesirea Marii Britanii din UE. Premierul Theresa May va adresa o scrisoare Uniunii Europene la 29 martie prin intermediul careia va anunta oficial retragerea Marii Britanii din blocul.

Franta se alatura Marii Britanii intr-o investigatie de frauda in vanzarea avioanelor ce vizeaza Airbus

Autoritatile franceze s-au alaturat Marii Britanii intr-o investigatie de coruptie ce priveste Airbus Group, axata pe acuzatii de practici frauduloase legate de vanzarea avioanelor si aranjarea finantarii aeronavelor, scrie Bloombers.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )