Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premierul Ponta i-a transmis condoleante omologului sau spaniol Mariano Rajoy

B1 B1,
Premierul Ponta i-a transmis condoleante omologului sau spaniol Mariano Rajoy

Primul-ministru Victor Ponta i-a trimis joi dimineata o scrisoare de condoleante omologului sau spaniol, Mariano Rajoy, pentru victimele tragicului accident feroviar petrecut miercuri seara in Santiago de. continuă pe B1

Premierul Ponta: Tratez cu indiferenta iesirile presedintelui Traian Basescu

Presedintele USL, premierul Victor Ponta, a declarat ca va continua sa ignore si sa trateze cu indiferenta si umor iesirile presedintelui Traian Basescu. Premierul a aratat ca orgoliile provocate de.

Premierul Ponta isi incepe vizita in Spania. O fotografie economica a relatiilor romano-spaniole

Cand un sef de stat din tarile dezvoltate pleaca intr-o vizita de lucru, prima intrebare pe care o adreseaza consilierilor sai este : ce afaceri avem cu statul respectiv? Orice vizita diplomatica are si o consistenta dimensiune economica. In fond, totul e business, iar atragerea de investitii straine ar trebui sa fie prioritatea oricarui guvern roman. Premierul Victor Ponta, isi incepe luni, 22 iulie, vizita de lucru la Madrid, unde se va intalni cu oficialitati spaniole. Care sunt afacerile Spaniei in Romaniei si reciproc, aflati din textul de mai jos.

Premierul Ponta pleaca in Spania intr-o vizita de lucru. Se va intalni acolo cu Rajoy si regele Juan Carlos

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu omologul sau spaniol Mariano Rajoy si cu regele Juan Carlos I al Spaniei, in cadrul unei vizite de lucru la Madrid. Totodata, seful Executivului va avea o.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )