Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ucrainei: Suntem pregatiti sa incredintam Olandei ancheta privind prabusirea zborului MH17

Antena3 Antena3,
Premierul Ucrainei: Suntem pregatiti sa incredintam Olandei ancheta privind prabusirea zborului MH17

Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei coordonarea anchetei internationale cu privire la prabusirea avionului malaysian, doborat probabil de o racheta, a declarat, luni, premierul Arseni Iateniuk,. continuă pe Antena3

Marea Britanie denunta sustinerea INSUFICIENTA a rusilor in ancheta privind avionul doborat

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, regreta sustinerea insuficienta a rusilor in ancheta privind prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei, relateaza AFP, conform Mediafax. Primim o.

Kiev: Insurgentii prorusi distrug probele din ancheta privind avionul doborat

Insurgentii prorusi incearca sa distruga, cu sustinerea Rusiei, probele in ancheta privind doborarea avionului malaysian, acuza Guvernul de la Kiev, citat de AFP, conform Mediafax. Insurgentii prorusi.

Arseni Iateniuk: Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei ancheta asupra prabusirii zborului MH17

Premierul de la Kiev ArseniIateniuk a declarat, luni, ca Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei coordonarea anchetei privind prabusirea zborului MH17. Am gasit 272 de cadavre, 251 sunt deja in.

LIVE TEXT Ofensiva terestra a Israelului in Fasia Gaza. Netanyahu: Suntem pregatiti sa extindem semnificativ operatiunea. Tinta - tunelurile groazei

Israelul a intervenit in noaptea de joi spre vineri cu trupe terestre in Fasia Gaza dupa ce acordul umanitar de incetare a focului pentru 5 ore a expirat in decursul zilei. In pofida apelurilor internationale la calm, premierul Benjamin Netanyahu a anuntat vineri ca Israelul este gata sa extinda operatiunea militara terestra lansata in Fasia Gaza, tunelurile Hamas fiind principala tinta, transmite AFP.

Ofensiva terestra a Israelului in Fasia Gaza. Netanyahu: Suntem pregatiti sa extindem semnificativ operatiunea. Tinta - tunelurile groazei / Barack Obama: Mi-am exprimat sprijinul puternic fata de principiul ca un stat are dreptul de a se apara

Israelul a intervenit in noaptea de joi spre vineri cu trupe terestre in Fasia Gaza dupa ce acordul umanitar de incetare a focului pentru 5 ore a expirat in decursul zilei. In pofida apelurilor internationale la calm, premierul Benjamin Netanyahu a anuntat vineri ca Israelul este gata sa extinda operatiunea militara terestra lansata in Fasia Gaza, tunelurile Hamas fiind principala tinta, transmite AFP. Vezi in articol principalele evenimente de vineri din Fasia Gaza .

Premierul Ucrainei: Avionul nu putea fi doborat de gorile in stare de ebrietate, ci de profesionisti

Avionul malaysian nu a fost doborat de gorile in stare de ebrietate, ci de profesionisti, afirma premierul prooccidental al Ucrainei, Arseni Iateniuk, sugerand implicarea Rusiei, relateaza presa germana.

RBS: Ancheta privind manipularea cursului valutar - o problema mai mare decat scandalul Libor

Investigatia privind presupusa manipulare a pietelor de schimb valutar ar putea constitui o problema mai mare pentru banci decat scandalul referitor la manipularea dobanzii Libor, este de parere conducerea Royal Bank of Scotland Group Plc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )