Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta, la bilantul celor 3 ani de guvernare: Afirmatia Daca il iau pe Sova dau jos Guvernul - o aberatie

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, la bilantul celor 3 ani de guvernare: Afirmatia Daca il iau pe Sova dau jos Guvernul - o aberatie

Premierul Victor Ponta si-a facut duminica seara, in cadrul unei emisiuni televizate, bilantul celor trei ani de guvernare. Acesta precizeaza ca s-a inregistrat crestere economica pe perioada cat s-a aflat la. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta: Liberalii sa stie ca autostrazile nu se fac cu populism (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat, in timpul unei deplasari efectuate joi, la Brasov, un indemn celor de la PNL, si anume, ca autostrazile nu se fac cu populism, informeaza B1 TV. Premierul a precizat in timpul.

Avionul in care s-a aflat premierul Victor Ponta a ratat aterizarea

Avionul cu care premierul Victor Ponta s-a intors aseara de la Cluj la Bucuresti a avut probleme in timpul zborului din cauza vremii. Pasagerii aflati in acelasi avion cu premierul au postat fotografii pe Facebook.

FOTO. Avionul in care se afla premierul Victor Ponta a avut probleme la aterizare

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a avut o aterizare cu probleme, din cauza vantului. Ponta se afla sambata intr-o deplasare in Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si training.

Aterizare cu probleme a avionului de linie in care se afla premierul Victor Ponta

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a ratat aterizarea din cauza vantului, informeaza B1 TV. Ponta se afla sambata intr-o deplasare in Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si.

Aterizare cu probleme a avionului de linie in care se afla premierul Victor Ponta (VIDEO)

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a ratat aterizarea din cauza vantului, informeaza B1 TV. Ponta se afla sambata intr-o deplasare in Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si.

Premierul Victor Ponta: Vor fi create peste 1.000 de locuri de munca la Zalau. Problema infrastructurii trebuie rezolvata cat mai curand (VIDEO)

Aflat in vizita la Zalau, premierul Victor Ponta a precizat ca in aceasta zona vor fi create peste 1. 000 de locuri de munca, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat ca problema infrastructurii trebuie.

Avionul in care se afla premierul Victor Ponta a avut probleme la aterizare

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a avut o aterizare cu probleme, din cauza vantului, conform b1. ro.

VIDEO Premierul Victor Ponta incearca sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni nu e indreptat impotriva Guvernului, ci a conducerii Dacia Renault

Premierul Victor Ponta a incercat joi sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni, unde cateva mii de oameni cer constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, nu este indreptat impotriva Guvernului, ci a companiei Dacia Renault.

Congres UDMR la Cluj. Partidul isi alege un nou presedinte. La eveniment va veni si premierul Victor Ponta

Al 12-lea Congres al Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR) are loc la Cluj-Napoca, intre 17 si 18 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. in prima zi a congresului va lua parte si premieurl Romaniei, Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta este asteptat sambata, la Zalau, la inaugurarea unei universitati private

Victor Ponta va participa sambata, 18 aprilie, la inaugurarea TenarisUniversity, construita la Zalau de compania multinationala Tenaris. Valoarea investitiei este estimata la 14 milioane de dolari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )