Libnet.ro
UNICEF

21:31

Premierul Victor Ponta le-a transmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Victor Ponta le-a transmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria (VIDEO)

Victor Ponta le-a transmis, vineri seara, condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria, relateaza B1 TV. Transmit public condoleante pentru familiile care au pierderi, si sunt trei victime, din. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. D-na ministru, va rog sa nu adoptati astazi niciun act normativ. Daca trebuie discutat cu ONG-urile, sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

VIDEO Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Dna ministru Plumb, am vazut o dezbatere legata de ariile protejate si o sa va rog sa nu adoptam astazi niciun act, sa continuati sa discutati cu cei de la ONG-uri. Daca au dreptate, schimbam noi, daca nu au dreptate trebuie sa le explicam, dar tin foarte mult sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

VIDEO Victorie a societatii civile asupra Ministerului Mediului: Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta care ar fi dus la distrugerea ariilor protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Reamintim ca mai multe ONG-uri au protestat fata de acest proiect legislativ care ar fi permis pierderea statutului de zona protejata daca acestea ar fi fost afectate partial. Ministrul Rovana Plumb a introdus proiectul pe agenda sedintei Guvernului desi nu se incheiase perioada de dezbatere publica.

ACCIDENT UNGARIA. Ponta transmite condoleante familiilor indoliate in urma accidentului din ...

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, condoleante familiilor indoliate in urma accidentului din Ungaria, el multumind autoritatilor ungare pentru sprijin, transmite Mediafax. Transmit public condoleante pentru familiile care au pierderi - si sunt trei victime, din pacate, ale accidentului, a spus Ponta. El a mentionat ca a vorbit cu Raed Arafat si acesta i-a transmis ca toti cei care au acordat sprijinul lor s-au comportat extraordinar. Ponta a spus ca in astfel de momente importante .

Victor Ponta: Multumesc autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au comportat intr-un moment tragic

Premierul Victor Ponta a transmis multumiri publice autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au implicat in acordarea de ajutor pentru victimele accidentului produs in aceasta dimineata pe o autostrada.

Victor Ponta: Rog pe toti ambasadorii sa ma sprijine, nu e nimic sub demnitatea unui ambasador sa discutam

Premierul Victor Ponta, aflat la reuniunea diplomatilor romani, le-a transmis un mesaj de multumire acestora si a trasat cateva linii directoare pe care Romania trebuie sa le aiba in vedere in redefinirea politicii externe.

Victor Ponta: ii rog pe toti ambasadorii sa ma sprijine, nu e nimic sub demnitatea unui ambasador sa discutam

Premierul Victor Ponta, aflat la reuniunea diplomatilor romani, le-a transmis un mesaj de multumire acestora si a trasat cateva linii directoare pe care Romania trebuie sa le aiba in vedere in redefinirea politicii externe.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Dobrogea sunt noutatile

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATE ora 13. 00: Premierul Victor Ponta a anuntat ca sustine regiunea DobrogeaUPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite, iar Dobrogea regiune noua.

Victor Ponta, intalnire cu diplomatii: Pentru Romania e important sa isi construiasca relatii economice cu tari care nu au fost parteneri in ultimii ani, din Asia, Africa

Pentru Romania este important sa isi construiasca sau sa reconstruiasca relatii economice cu tari cu care a avut mai putine relatii economice, politice in ultimii ani - precum tari din Asia si Africa, a declarat miercuri dimineata premierul Victor Ponta la o intalnire cu ambasadorii romani. El a adaugat ca desi este un politician tanar, viziunea sa este una pe termen mediu si lung. Primul ministru le-a mai cerut ambasadorilor romani sa fie activi inclusiv in relatia cu mass-media, in special in tarile in care exista probleme de imagine pentru Romania: nu cred ca trebuie sa acceptam blamarea, a spus premierul, adaugand ca in tara noastra, mass-media este buna cu noi.

VIDEO Victor Ponta, intalnire cu ambasadorii: Pentru Romania e important sa isi construiasca relatii economice cu tari care nu au fost parteneri in ultimii ani, din Asia, Africa, America si Orient

Pentru Romania este important sa isi construiasca sau sa reconstruiasca relatii economice cu tari cu care a avut mai putine relatii economice, politice in ultimii ani - precum tari din Asia, Africa, America si Orient, a declarat miercuri dimineata premierul Victor Ponta la o intalnire cu ambasadorii romani. El a adaugat ca desi este un politician tanar, viziunea sa este una pe termen mediu si lung. Primul ministru le-a mai cerut ambasadorilor romani sa fie activi inclusiv in relatia cu mass-media, in special in tarile in care exista probleme de imagine pentru Romania: nu cred ca trebuie sa acceptam blamarea, a spus premierul, adaugand ca in tara noastra, mass-media este buna cu noi.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )