Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: Multumesc autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au comportat intr-un moment tragic

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Multumesc autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au comportat intr-un moment tragic

Premierul Victor Ponta a transmis multumiri publice autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au implicat in acordarea de ajutor pentru victimele accidentului produs in aceasta dimineata pe o autostrada. continuă pe Antena3

Ponta, dupa accidentul din Ungaria: Raed Arafat pleaca spre Budapesta cu un avion militar

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca secretarul de stat in MinisterulSanatatii, Raed Arafat, va decola spre Budapesta cu un avion militar, insotit de un echipaj de specialisti, pentru a se ocupa.

FOTO Cum s-a evaporat peste noapte santierul gazoductului Iasi - Ungheni, injghebat pentru vizita lui Victor Ponta

Mass-media din Romania a relatat pe larg in data de 27 august despre inceperea lucrarilor la gazoductul Iasi - Ungheni, inaugurate atat in Romania, cat si in Republica Moldova, de o delegatie condusa de Victor Ponta. La doua zile de la trecerea oficialilor, firmele contractate si-au strans utilajele, tevile si muncitorii si au disparut de pe malul romanesc al Prutului.

Cum s-a evaporat peste noapte santierul gazoductului Iasi - Ungheni, injghebat pentru ochii lui Victor Ponta

Mass-media din Romania a relatat pe larg in data de 27 august despre inceperea lucrarilor la gazoductul Iasi - Ungheni, inaugurate atat in Romania, cat si in Republica Moldova, de o delegatie condusa de Victor Ponta. La doua zile de la trecerea oficialilor, firmele contractate si-au strans utilajele, tevile si muncitorii si au disparut de pe malul romanesc al Prutului.

Victor Ponta: Nu s-a semnat contractul pentru privatizarea CFR Marfa pentru ca Basescu nu a numit un ministru la Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu s-a semnat pana in prezent contractul pentru privatizarea CFR Marfa deoarece presedintele TraianBasescu nu a numit un ministru.

Premierul Victor Ponta le-a transmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria (VIDEO)

Victor Ponta le-a transmis, vineri seara, condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria, relateaza B1 TV. Transmit public condoleante pentru familiile care au pierderi, si sunt trei victime, din.

Victor Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime impotriva umanitatii in Siria

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Guvernul Romaniei a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime impotriva umanitatii in Siria, cu stiinta autoritatilor guvernamentale.

Victor Ponta despre incompatibilitatile primarilor: Imediat ce avem solutii definitive ale judecatorilor putem face o evaluare. Modificarea legii s-ar aplica doar pe viitor

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Comitetul Executiv National al PSD, referitor la problema incompatibilitatii primarilor, ca Nu exista in acest moment decat solutia de a analiza modul in care se desfasoara actiunile in instanta si imediat ce avem solutii definitive ale judecatorilor putem sa avem o evaluare despre cate persoane este vorba si despre tipurile de incompatibilitati. Modificarea legii s-ar putea aplica doar pe viitor, acum nu se pune problema de rezolvare prin modificarea legii.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Dobrogea sunt noutatile

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATE ora 13. 00: Premierul Victor Ponta a anuntat ca sustine regiunea DobrogeaUPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite, iar Dobrogea regiune noua.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

Victor Ponta despre scaderea CAS: Este un obiectiv al USL, incercam sa o facem in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa sedinta conduceri PSD, ca scaderea CAS contributia la fondul de pensii) este un obiectiv principal al USL. Ponta a spus ca ministrul Finantelor si cel al Muncii trebuie sa gaseasca solutiile in bugetul pe anul viitor pentru a aplica aceasta promisiune, fara a promite ferm ca bugetul pe 2014 va include aceasta masura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )