Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premierul Victor Ponta s-ar afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta s-ar afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv. Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul apartinand companiei Royal Caribbean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. continuă pe Adevărul

SURSE: Premierul Victor Ponta ar fi intr-o croaziera in Caraibe

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, unde un apartament pentru doua persoane coasta aproape 6. 000 de dolari, a scris EurActiv.

EurActiv: Premierul Victor Ponta se afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta se afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv.

EurActiv: Premierul Victor Ponta se afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta se afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv.

SURSE: Victor Ponta se afla in vacanta in Caraibe, pe cel mai mare vas de croaziera din lume (FOTO)

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit unor surse citate de EurActiv. Victor Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august,.

Victor Ponta, vacanta pe vasul Oasis of the Seas. Cat il costa pe premier croaziera in Caraibe

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, intr-o croaziera de o saptamana in Caraibe, potrivit EurActiv. EurActiv scrie ca, potrivit unor surse, Victor Ponta a fost vazut.

Victor Ponta, mesaj important pe Facebook. Ce spune premierul despre gandirea economica a USL

Premierul Victor Ponta afirma ca datele finale privind incasarile la buget dupa primele sapte luni din 2015 arata clar diferenta intre gandirea economica a USL, care duce spre dezvoltare, si miopia .

Victor Ponta: CSM blocheaza constant dezbaterile pe tema independentei justitiei. Anumiti jurnalisti ar trebui sa vorbeasca deschis in numele serviciilor si nu al presei

Premierul Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa jurnalistilor. Seful Executivului spune ca o parte dintre acestia ar trebui sa vorbeasca in numele serviciilor si nu al presei. Totodata, seful Executivulu.

Victor Ponta: Azi nu este Economy dragi penelisti/pedelisti (ca oricum e clar ca nu invatati nimic)

Premierul Victor Ponta a scris, pe Facebook, ca si-ar dori ca Romania sa analizeze si dezbata ce se intampla in Germania, pentru a evita sa faca greseli asemanatoare.

Victor Ponta: C.E. a decis inchiderea procedurii de constatare a neindeplinirii obligatiilor cu privire la practica administrativa de a nu solutiona un numar important de deconturi de TVA intr-un termen rezonabil

Premierul Victor Ponta anunta vesti bune pentru Romania. Seful Executivului spune ca C. a decis inchiderea procedurii de constatare a neindeplinirii obligatiilor cu privire la practica administrativa de a nu.

Victor Ponta: in 2015, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Uniunea Europeana a inchis procedura de infringement la adresa Romaniei. Asta dupa ce Guvernul a reusit sa scada de la peste 180 de zile la sub 60 de zile deconturile de TVA.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )