Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul Viktor Orban s-a intalnit cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, la Budapesta

Hotnews Hotnews,
 Premierul Viktor Orban s-a intalnit cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, la Budapesta

Prim-ministrul ungar Viktor Orban si liderul Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), Kelemen Hunor, au avut sambata dupa-amiaza o intrevedere la Budapesta, a anuntat Bertalan Havasi, seful biroului de presa al premierului ungar, transmite MTI, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Dupa negocieri, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a intalnit cu premierul ungar Viktor Orban

Liderul UDMR Kelemen Hunor s-a intalnit sambata dupa-amiaza cu premierul ungar Viktor Orban, a anuntat Bertalan Havasi, subsecretar de stat la biroul depresa al premierului ungar, conform MTI.

Kelemen Hunor a fost astazi la Budapesta si s-a intalnit cu premierul Viktor Orban

Kelemen Hunor, liderul UDMR, s-a aflat astazi la Budapesta, unde a discutat cu premierul Viktor Orban despre viitoarea participare a formatiunii maghiare in guvernul de coalitie de la Bucuresti, conform Agerpres.

Premierul Viktor Orban anunta masuri de sustinere a companiilor si a gospodariilor

Guvernul de la Budapesta va extinde un moratoriu cu privire la plata creditelor pentru gospodarii si companii pana in luna iulie 2021, pentru a limita impactul crizei cauzate de noul coronavirus, a anuntat astazi premierul ungar Viktor Orban, relateaza Agerpres.

Dupa negocierile din coalitie, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a dus la Budapesta sa discute cu premierul maghiar Viktor Orban

Prim-ministrul ungar Viktor Orban si liderul Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), Kelemen Hunor, s-au intalnit si au discutat sambata dupa-amiaza, la Budapesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )