Libnet.ro
UNICEF

21:30

Premiile Grammy 2014: cele mai bune si cele mai proaste momente

Adevărul Adevărul,
Premiile Grammy 2014: cele mai bune si cele mai proaste momente

Cea de-a 56-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy nu a dus lipsa de momente inedite: de la casatoriile a mai multor cupluri gay si show-ul provocator al sotilor Beyonce si Jay Z, pana la palaria rapperului Pharrell, care a devenit vedeta internetului. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria muzicala si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze tinutele sofisticate.

Premiile Grammy 2014: o ceremonie de unde nu au lipsit nici momentele spectaculoase, dar nici cele jenante

Cea de-a 56-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy nu a dus lipsa de momente inedite: de la casatoriile a mai multor cupluri gay si show-ul provocator al sotilor Beyonce si Jay Z, pana la palaria rapperului Pharrell, care a devenit vedeta internetului.

Premiile Grammy 2014: Vezi lista completa a castigatorilor

Cele mai inalte distinctii din industria muzicala, premiile Grammy, au fost acordate duminica seara, in Los Angeles, la Academia Nationala a Artelor si Stiintelor de inregistrari. Pe scena premiilor Grammy.

Cum sa prinzi cele mai bune reduceri de iarna

P) Imediat dupa sarbatori incepe o perioada de reduceri de iarna la TinaR. Daca in urma cu sapte-opt sezoane noul an era intampinat cu -40% OFF, la inceput de 2014 vei gasi produse reduse cu pana la.

Cele mai bune si ieftine metode sa scapi de riduri.

Ridurile sunt una dintre problemele de estetica cu care se confrunta majoritatea femeilor, de la varste din ce in ce mai fragede. Fie ca este vorba despre mediul poluat in care traiesc, despre felul in care isi ingrijesc pielea sau despre stresul zilnic din cauza caruia fata si tenul au foarte mult de suferit, ridurile apar cu siguranta mai devreme sau mai tarziu. Insa, prevenirea si tratarea lor este destul de simpla, daca sunt cunoscute o serie de solutii la indemana oricui, unele masti de .

MAGAZIN Cum iti spune creierul unde te afli. Efectul de avutie si cel de obezitate. De ce au fost atatea filme bune in 2013 -o explicatie economica. Cele mai bune 20 de joburi din viitor. Stiinta de a nu crede in stiinta.

Efectul de avutie e cam asa: o crestere a veniturilor cuiva, determina o crestere a cheltuielilor, chiar daca la o viteza mai mica decat cea cu care creste venitul. Legatura dintre obezitate si venituri e inversa: cu cat oamenii sunt mai saraci, cu atat obezitatea in randul lor e mai mare, desi ar trebui sa opereze legea lui Engel. Explicatia nu e sofisticata, dar cel mai mai bine e sa cititi acest articol.

Daft Punk si Macklemore Ryan Lewis, marii castigatori ai Grammy 2014

Premiile Grammy 2014 au fost decernate luni, la Staples Center din Los Angeles. Marele castigator al celei de-a 56-a editii a galei a fost duo-ul francez Daft Punk, care a cucerit cinci trofee, la cinci dintre cate.

Top 10 cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile

Prin intermediul unui videoclip, artistul ajunge mai aproape de inimile fanilor sai. Si cum poate sa faca mai bine acest lucru decat sa investeasca foarte mult in cele mai bune imagini si tehnologii folosite pentru a realiza un clip video de exceptie. Astfel, pentru a contoriza cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile, publicatia Business Insider a realizat un top zece al celor mai costisitoare productii de gen.

Yoko Ono si Paul McCartney au ingropat securea razboiului la Premiile Grammy!

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2014 a fost una plina de surprize. Una dintre cele mai mari si poate chiar cele mai placute surprize ale serii a reprezentat-o faptul ca Yoko Ono si Sir Paul McCartney s-au comportat precum doi vechi prieteni, contrar faptului ca multi ani s-a vorbit despre un adevarat razboi intre ei.

Cum se vor imbraca starurile la Premiile Grammy

In asteptarea galei de decernare a Premiilor Grammy 2014, eveniment ce va avea loc duminica seara, ADPM va invita sa admirati cateva dintre rochiile pe care vedete precum Pink, Taylor Swift sau Rihanna le-ar putea purta pe covorul rosu!.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )