Libnet.ro
UNICEF

21:00

Presa internationala scrie despre protestele de la Bucuresti si din tara

Adevărul Adevărul,
Presa internationala scrie despre protestele de la Bucuresti si din tara

Presa internationala scrie, duminica seara, despre protestele de la Bucuresti si din tara fata de proiectele de modificare a legilor justitiei. continuă pe Adevărul

Protestele din Romania, din nou in presa internationala

Principalele agentii de stiri internationale au relatat din nou despre protestele din Bucuresti si principalele orase din Romania. Protestatarii, care au avut un mic conflict cu fortele de ordine,.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4.

Prima reactie din PSD la protestele masive din Bucuresti si din tara

Cateva zeci de mii de oameni au protestat duminica seara in mai multe orase din tara si in Capitala cerand retragerea legilor Justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei.

LIVE TEXT Proteste masive in Bucuresti si in peste 80 de orase din tara si strainatate. Iata lista acestora

Noi proteste sunt anuntate, duminica, in Bucuresti si in peste 80 de alte orase din Romania si din strainatate. Manifestatiile se reunesc sub sloganul STOP Legile Justitiei! Nu scapati!, iar pentru prima data protestele primesc sustinerea marilor confederatii sindicale.

Proteste masive vor avea loc astazi in Bucuresti si in peste 80 de orase din tara si strainatate. Iata lista acestora

Noi proteste sunt anuntate, duminica, in Bucuresti si in peste 80 de alte orase din Romania si din strainatate. Manifestatiile se reunesc sub sloganul STOP Legile Justitiei! Nu scapati!, iar pentru prima data protestele primesc sustinerea marilor confederatii sindicale.

Tudose, despre protestele din ultima perioada: Unele - corecte si justificate, altele - provocate

Unele dintre manifestatiile din ultima perioada au fost justificate, normale si corecte, in timp ce altele au fost provocate, a declarat, joi seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose.

Duminica sunt anuntate proteste in Bucuresti si in toata tara. Zeci de organizatii, dar si marile confederatii sindicale, cer romanilor sa iasa in strada contra puterii:In aceste momente, Romania este calcata in picioare

Duminica seara sunt anuntate proteste impotriva Guvernului si Aliantei PSD-ALDE, manifestatiile urmand sa aiba loc in Capitala si in zeci de orase din tara, dar si in cateva din strainatate. 39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical alcatuit din 34 de federatii profesionale) si Cartel Alfa alcatuit din 41 de federatii profesionale) cheama fiecare roman sa ceara in strada, duminica, 26 noiembrie 2017, ora 18. 00, retragerea legilor Justitiei si a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea in Parlament a ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si demisia imediata a Guvernului si a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, spun initiatorii.

Cod galben de ceata, sambata dimineata, pentru o mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o serie de avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete, unde vizibilitatea scade local sub 200 m, iar izolat sub 50 m. In cinci judete, va fi si burnita. Din cauza cetii dense, pe mai multe autostrazi si drumuri nationale, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, informeaza news. ro.

Noi detalii despre tripla crima din Satu Mare. Ce spun anchetatorii

Anchetatorii au un cerc de suspecti in cazul triplului asasinat care a fost descoperit vineri in satul Apa, din judetul Satu Mare. Conform sursei citate, anchetatorii locali sunt ajutati de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )