Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4. continuă pe Hotnews

FOTO Cum va arata una dintre cele mai moderne pietonale din Romania, dupa modernizare

Proiectul de transformare a strazii Aurel Lazar in pietonala prinde contur, insa specialisti inca lucreaza la forma finala. Oradenii pot veni si ei cu idei, urmand ca pana in primavara lui 2018 sa se incerce accesarea de fonduri europene, dar si stabilirea constructorului.

Una dintre cele mai mari companii din lume si-a mutat productia din China in Romania: Putem face lucruri de top aici

Bitdefender, compania romaneasca de tehnologie cu cea mai puternica expansiune internationala, a transferat din China la o fabrica din Satu Mare productia celei de-a doua generatii a Bitdefender.

Apa, cea mai pretioasa resursa de pe pamant. Cum poate fi aceasta una dintre cele mai bune investitii pentru viitor

Eoin Fahy, economistul sef al Kleinwort Benson Investors, firma de investitii din Dublin, si-a facut o cariera de succes investind in apa. Este evident. Apa este cea mai pretioasa resursa de pe.

VIDEO Buzaul are unul dintre cele mai moderne skatepark-uri din Romania. Adolescentii au participat la proiectare

Autoritatile municipiului Buzau au construit pentru tinerii amatori de sporturi extreme un skatepark profesionist, realizat la standarde moderne. Investitia, realizata in Parcul Tineretului din oras, a costat bugetul public aproximativ 400. 000 lei.

Povestea uneia dintre cele mai influente creatoare de moda din Romania. Cum a ajuns s-o imbrace pe Carmen Iohannis

Aradeanca Eli Laslean este una dintre cele mai influente si mai respectate creatoare de moda din Romania. Pe lista nenumaratelor vedete pe care le-a imbracat sau inca le mai imbraca se numara inclusiv sotia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Cele mai moderne statii seismice din Romania

Datele furnizate de cele 11 instrumente moderne vor contribui la elucidarea fenomenului roiurilor de cutremure care au loc la Galati, dar vor fi transmise si in sistemul operational de alerta la cutremure.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

Numire surprinzatoare la una dintre cele mai bogate institutii de stat: sefia Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, data sefului Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice, una dintre cele mai puternice organizatii de lobby din industria farma

Laurentiu-Teodor Mihai a fost numit in functia de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose, relateaza Agerpres. Laurentiu Mihai a fost in ultimii 8 ani director executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice APMGR). In prezent APMGR reuneste cele mai importante companii din domeniul productiei de medicamente generice prezente pe piata romaneasca fiind una dintre cele mai puternice organizatii de lobby din industria farma. La inceputul lunii noiembrie, Laurentiu Mihai i-a cerut demisia ministrului Sanatatii, Florian Bodog, pe care l-a acuzat de un dezastru in domeniul asigurarii medicamentelor pentru populatie contestand cresterea unei taxe specifice pentru industria farma taxa clawback).

Numire surprinzatoare la una dintre cele mai bogate institutii de stat: sefia Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, data sefului Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice, una dintre cele mai puternice organizatii de lobby din industria farma

Laurentiu-Teodor Mihai a fost numit in functia de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose. Laurentiu Mihai, fost medic de familie in cadrul SRI, a fost in ultimii 8 ani director executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice APMGR), una dintre cele mai puternice organizatii de lobby din industria farma. La inceputul lunii noiembrie, Laurentiu Mihai i-a cerut demisia ministrului Sanatatii, Florian Bodog, pe care l-a acuzat de un dezastru in domeniul asigurarii medicamentelor pentru populatie contestand cresterea unei taxe specifice pentru industria farma taxa clawback).

Unul dintre cei mai apreciati ingerasi Victorias Secret a anuntat ca se retrage: cele mai sexy aparitii ale modelului FOTO

Supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio 36 de ani), una dintre cele mai apreciate figuri din industrie, a anuntat oficial ca show-ul Victorias Secret din Shanghai China) este ultimul din cariera ei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3168 seconds )