Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele ales, Donald Trump, a invitat-o pe Theresa May sa efectueze cat mai curand o vizita in SUA

România Liberă România Liberă,
Presedintele ales, Donald Trump, a invitat-o pe Theresa May sa efectueze cat mai curand o vizita in SUA

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a avut joi o convorbire telefonica cu premierul britanic Theresa May si a invitat-o cu aceasta ocazie pe sefa executivului de la Londra sa efectueze cat mai curand o vizita oficiala in SUA. continuă pe România Liberă

Barack Obama l-a invitat la Casa Alba pe presedintele ales Donald Trump

Desi a declarat pe toata perioada campaniei electorale ca o sustine pe Hillary Clinton la presedintia SUA, Barack Obama l-a felicitat pe succesorul sau lapresedintia SUA, Donald Trump. Mai mult, Obama l-a.

VIDEO Donald Trump, la primul contact cu Casa Alba: Abia astept sa-i cer in viitor sfatul presedintelui Obama

Presedintele ales Donald Trump s-a intalnit la Casa Alba cu presedintele in exercitiu Barack Obama, care a promis sa depuna eforturi pentru un transfer lin al puterii.

Rezultate alegeri SUA 2016. Barack Obama l-a felicitat telefonic pe Donald Trump si l-a invitat la Casa Alba

Presedintele american in exercitiu, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria in alegerile prezidentiale desfasurate marti in Statele Unite si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington, preluat de agentiile internationale de presa.

Rusia admite ca a tinut legatura cu membri ai echipei lui Donald Trump in timpul campaniei electorale din Statele Unite

Un membru de rang inalt al Guvernului rus a afirmat joi ca a tinut legatura cu reprezentanti ai echipei presedintelui ales Donald Trump in timpul campaniei electorale din Statele Unite.

Rezultate alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Presedintele nostru va fi Donald Trump

Democrata Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale si a declarat ca urmatorul presedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Desi a castigat votul popular, fostul secretar de stat a precizat ca respecta complet principiul constitutional al unei tranzitii de putere pasnice si recunoaste rezultatele acestor alegeri prezidentiale.

Legatura mai putin cunoscuta intre Gigi Becali si Donald Trump: Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici la Palat

Gigi Becali a declarat ca a fost la un pas sa incheie o afacere cu presedintele Americii Donald Trump, informeaza Cancan. Becali a marturisit ca prospatul presedinte american a dorit sa investeasca.

Donald Trump a avut joi o convorbire telefonica cu premierul britanic Theresa May si a invitat-o sa efectueze cat mai curand in Statele Unite

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a avut joi o discutie telefonica cu premierul britanic Theresa May in care au reiterat relatia foarte importanta si foarte speciala.

Donald Trump a avut joi o convorbire telefonica cu premierul britanic Theresa May si a invitat-o sa efectueze o vizita cat mai curand in Statele Unite

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a avut joi o discutie telefonica cu premierul britanic Theresa May in care au reiterat relatia foarte importanta si foarte speciala.

Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor: Abia astept sa colaboram pentru prosperitatea natiunilor noastre

Premierul britanic Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Aceasta i-a scris despre legaturile speciale dintre cele doua tari si s-a a.

Nigel Farange, glume pe seama acuzatiilor de agresiune sexuala pe numele lui Trump: Liderul UKIP i-a cerut presedintelui american sa nu o atinga pe Theresa May

Intr-un interviu pentru post de radio din Spania, liderul UKIP Nigel Farange a anuntat ca este catalizatorul pentru succesul lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite si l-.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )