Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Basescu a decis in privinta gratierii lui Gigi Becali

Online Sport Online Sport,
Presedintele Basescu a decis in privinta gratierii lui Gigi Becali

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a luat o hotarare in ceea ce priveste dosarul de gratiere individuala a lui Gigi Becali, patronul clubului Steaua aflat dupa gratii. Ceea ce am anticipat si noi s-a intamplat: presedintele a refuzat gratierea, in ciuda presiunilor venite din afara conform carora poporul ar dori in proportie de 80% eliberarea patronului Stelei. In fapt, poporul in proportie de 80% vrea ceea ce a hotarat astazi Basescu. continuă pe Online Sport

Traian Basescu a refuzat oficial gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu, a decis vineri, 28 martie, neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale, arata un comunicat al Presedintiei. Decizia presedintelui a fost transmisa solicitantului gratierii. Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul Valiza si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Traian Basescu anunta ca nu ii va acorda gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a analizat dosarul de gratiere a lui George Becali si a decis ca nu il va gratia pe acesta, anunta Administratia Prezidentiala. Decizia presedintelui a fost transmisa.

Gigi Becali si-a luat un bodyguard care musca pana la os

Gigi Becali are la inchisoare un om de incredere care il apara, fosta garda de corp a unui interlop de notorietate. Nu degeaba vrea Mihai Stoica in celula cu Becali, fostul manager depunand in acest sens o cerere de transfer.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Traian Basescu refuza GRATIEREA lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, neacordarea gratierii individuale lui George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a acestuia, decizie care a fost transmisa solicitantului, se arata.

Presedintele Basescu si premierul Ponta participa la bilantul Ministerului Apararii

Ministerul Apararii Nationale prezinta, astazi,bilantul pe anul 2013, la eveniment urmand sa participe presedintele Traian Basescu, dar si premierul Victor Ponta.

Presedintele Basescu si premierul Ponta stau unul langa celalalt la bilantul Ministerului Apararii

Ministerul Apararii Nationale prezinta, astazi,bilantul pe anul 2013. La eveniment participa presedintele Traian Basescu, dar si premierul Victor Ponta. Cei doi stau unul langa celalalt in prezidiu.

MApN prezinta joi bilantul pe anul 2013, la care participa si presedintele Basescu

Ministerul Apararii Nationale prezinta, joi, bilantul pe anul 2013, la eveniment urmand sa participe si presedintele Traian Basescu, informeaza Mediafax. Activitatea de autoevaluare a Ministerului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )