Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de . continuă pe România Liberă

Traian Basescu refuza GRATIEREA lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, neacordarea gratierii individuale lui George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a acestuia, decizie care a fost transmisa solicitantului, se arata.

Traian Basescu a refuzat oficial gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu, a decis vineri, 28 martie, neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale, arata un comunicat al Presedintiei. Decizia presedintelui a fost transmisa solicitantului gratierii. Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul Valiza si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Presedintele Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu anunta ca nu ii va acorda gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a analizat dosarul de gratiere a lui George Becali si a decis ca nu il va gratia pe acesta, anunta Administratia Prezidentiala. Decizia presedintelui a fost transmisa.

Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, astazi, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu face declaratii de presa de la Haga

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, in jurul orei 10. 20, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO in direct.

Presedintele Basescu a decis in privinta gratierii lui Gigi Becali

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a luat o hotarare in ceea ce priveste dosarul de gratiere individuala a lui Gigi Becali, patronul clubului Steaua aflat dupa gratii. Ceea ce am anticipat si noi s-a intamplat: presedintele a refuzat gratierea, in ciuda presiunilor venite din afara conform carora poporul ar dori in proportie de 80% eliberarea patronului Stelei. In fapt, poporul in proportie de 80% vrea ceea ce a hotarat astazi Basescu.

Becali: Ii multumesc lui Traian Basescu

Gigi Becali a reactionat dupa ce presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat vineri ca nu il va gratia pe patronul Stelei.

Traian Basescu a decis in CSAT ca raportul privind managementul de la Institutul Cantacuzino sa fie trimis Parchetului

Presedintele Traian Basescu a decis ca raportul prezentat in sedinta CSAT privind managementul defectuos de la Institutul Cantacuzino sa fie trimis Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Traian Basescu: Armata romana trebuie sa aiba ca obiectiv cresterea capacitatii de reactie, ceea ce inseamna resurse suplimentare la rectificarea bugetara

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca armata romana trebuie sa-si asume un nou obiectiv, si anume cresterea capacitatii de reactie, citind ca motiv evenimentele din Ucraina care au dus la anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa. Traian Basescu a spus ca, pentru atingerea acestui obiectiv, e necesara alocarea de resurse suplimentare incepind cu rectificarea bugetara din acest an. Presedintele Basescu a mai spus ca, avind in vedere ca Federatia Rusa a devenit un actor imprevizibil, orice om politic si strateg militar trebuie sa-si puna intrebarea Cine urmeaza? Ca o fi Transnistria, ca o fi Transnistria si Republica Moldova, ca urmeaza regiunea de sud a Ucrainei, de la Crimeea catre Odessa pina la gurile Dunarii, sint intrebari pe care oricine poate sa si le puna, in lipsa unor declartii ferme a Federatiei Ruse, a declarat Basescu la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )