Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Basescu participa la summit-ul NATO din Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Basescu participa la summit-ul NATO din Marea Britanie

Presedintele Traian Basescu a ajuns joi in Marea Britanie, unde se va desfasura summit-ul NATO. Pe agenda reuniunii se afla criza din Ucraina, dar si misiunea Aliantei din Afganistan in 2015. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu participa la Summit-ul NATO din Tara Galilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei Traian Basescu se afla joi in Newport, Tara Galilor, fiind primit la summit-ul NATO de secretarul general al Aliantei, Anders FoghRasmussen, dar si de premierul britanic David Cameron.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special participarea la misiunea NATO din Afganistan in 2015.

CSAT se reuneste miercuri, pentru mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se va reuni, miercuri, incepand cu ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe agenda aflandu-se mandatul Romaniei la Summit-ul NATO din Tara Galilor, din 4-5 septembrie, in special.

Ponta, despre Summit-ul NATO: Toate institutiile statului au o pozitie comuna

Premierul Victor Ponta a precizat ca toate institutiile statului sunt de acord si colaboreaza pentru interesul national la Summit-ul NATO, unde Romania are o pozitie coordonata, calificand acest caz ca unul fericit, prin comparatia cu cel mai.

Mandatul Romaniei la Summit-ul NATO, pe agenda sedintei CSAT de maine

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) urmeaza sa discute maine, in reuniune la Palatul Cotroceni, despre mandatul Romaniei la Summitul NATO, care va avea loc joi si vineri in Tara Galilor.

Traian Basescu, pe platforma de foraj din Marea Neagra: Sunt optimist ca in 2020 vom acoperi nevoile de gaz ale Romaniei si Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a facut o vizita oficiala, miercuri, pe platforma de foraj dinMarea Neagra, unde s-a declarat optimist ca peste sase ani vor putea fi acoperite nevoile de gaz ale Romaniei.

Republica Moldova participa in premiera la summitul NATO din Tara Galilor

La summitul NATO care incepe joi in Tara Galilor, Republica Moldova va fi reprezentata de ministrul Apararii, Valeriu Troenco. Este pentru prima data cand Chisinaul are statut de invitat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din tarile aliantei.

SUMMIT ISTORIC NATO la care se decide soarta cooperarii cu Rusia in cel mai tensionat moment de dupa Razboiul rece/ Importanta summit-ului pentru Romania si frontul estic al Aliantei

Summitul NATO, gazduit la Newport-Tara Galilor intre 4-5 septembrie, vine in contextul tensiunilor cu Rusia din cauza crizei ucrainene si pe fondul unor temeri de izbucnire a unui razboi la scara mare. Summit-ul e unul istoric si penru Romania, pentru ca poate consfinti apropierea si mai puternica a Romaniei de NATO, odata cu cresterea pericolului din Est. Intrebarea care se pune este daca cei peste 60 de lideri politici si militari vor prefera masuri simbolice, cum ar fi crearea unei forte militare de reactie rapida sau asigurarea flancului nordic, sau vor lua decizii curajoase privind asigrarea flancului estic al Aliantei, dar si masuri dure impotriva membrilor NATO care nu-si indeplinesc obligatiile. Summit-ul nu va fi scutit nici de aceasta data de proteste ale anarhistilor sau ecologistilor, dar pozitia geopolitica a Tarii Galilor anunta o reuniune mult mai linistita decat precedentele.

Cel mai important summit NATO din ultimii ani. Aliatii vor incerca sa gaseasca o solutie pentru a OPRI Rusia

Cel mai important sumit NATO din ultimii ani incepe astazi in Tara Galilor. Aliatii vor incerca timp de doua zile sa gasaseasca o solutie pentru contracararea Rusiei in conflictul din Ucraina. De altfel, sum.

Presedintele ucrainean se va intalni cu mai multi lideri occidentali inaintea summitului NATO din Tara Galilor

O intrevedere intre presedintele ucrainean Petro Porosenko si liderii american, britanic, german, francez si italian urmeaza sa aiba loc joi inainte de inceperea summitului NATO din Tara Galilor, au spus surse oficiale pentru AFP.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )