Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, dus la audieri la DNA

B1 B1,
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, dus la audieri la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, este audiat, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Cluj, el fiind adus de la CJ. in cursul zilei, atat la Consiliul Judetean, cat si la locuinta lui Uiorean. continuă pe B1

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, dupa aproximativ sase ore de audieri. Horea Uioreanu a parasit, miercuri seara, sediul.

UPDATE Horea Uioreanu a fost retinut de procurorii DNA. Presedintele Consiliului Judetean Cluj este urmarit penal pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu PNL), pentru luare de mita si fals in inscrisuri, precum si fata de un om de afaceri, pentru dare de mita. Ora 22. 00 Horea Uioreanu a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA.

Ce avere are presedintele CJ Cluj Horea Uioreanu

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, are, potrivit declaratiei de avere, doua case de locuit, o casa de vacanta si un apartament, zeci de mii de lei in fonduri de pensie sau asigurare de viata, precum si mii de hectare de terenuri .

Seful CJ Cluj Horea Uioreanu, urmarit penal pentru luare de mita. Un om de afaceri a fost retinut

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Acesta este urmarit pentru cinci infractiuni de luare de mita, din care doua in forma.

Cine este Horea Uioreanu, seful liberal al Consiliului Judetean Cluj, luat in vizor de DNA

Liberalul Horea Uioreanu, la biroul caruia procurorii DNA au facut miercuri perchezitii, a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Cluj in urma alegerilor locale din anul 2012. Anterior, el a fost deputat. Desi nu are un profil de baron local clasic, fruntasul liberal a fost implicat in cateva scandaluri publice in ultimii ani: scandalul voturilor trucate de la referendumul din 2012 si procesul fiului sau, condamnat pentru trafic de droguri.

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata. El este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu.

UPDATE Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, retinut alaturi de doi oameni de afaceri. Pretul mitei: 15% din valoarea contractelor atribuite

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut miercuri 11 perchezitii in cluj Napoca, principalii suspecti fiind presedintele CJ Horea Uioreanu, presedintele local PNL Petran, profesor universitar, omul de afaceri Ioane Bene.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu (PNL), saltat de DNA. Perchezitii la Consiliul Judeteanj, pentru fapte de coruptie

Update 09. 50 - Presedintele CJ Cluj, saltat de DNA_______________________________________Stirea initiala 09. 02Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe adrese din judetul Cluj, dar si.

Perchezitii DNA la CJ Cluj: Ancheta il vizeaza si pe Horea Uioreanu, suspectat de contracte preferentiale cu statul (VIDEO)

UPDATE 10:09 Uioreanu a fost dus de procurorii DNA la sediulCJ direct de la domiciliul sau. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Cluj,.

Presedintele Horea Uioreanu, suspectat de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii la sediul Consiliului Judetean Cluj pentru fapte de coruptie, presedintele institutiei, Horea Uioreanu fiind vizat in acest caz, transmit sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )