Libnet.ro
UNICEF

15:30

Seful CJ Cluj Horea Uioreanu, urmarit penal pentru luare de mita. Un om de afaceri a fost retinut

B1 B1,
Seful CJ Cluj Horea Uioreanu, urmarit penal pentru luare de mita. Un om de afaceri a fost retinut

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Acesta este urmarit pentru cinci infractiuni de luare de mita, din care doua in forma. continuă pe B1

UPDATE Horea Uioreanu a fost retinut de procurorii DNA. Presedintele Consiliului Judetean Cluj este urmarit penal pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu PNL), pentru luare de mita si fals in inscrisuri, precum si fata de un om de afaceri, pentru dare de mita. Ora 22. 00 Horea Uioreanu a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA.

Horea Uioreanu, urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, este urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la spalare de bani, in timp ce un om de afaceri car.

Horea Uioreanu, urmarit penal pentru coruptie

Update 21:20 Uioreanu ar fi cerut aproape 700. 000 lei mita Din probele de la dosar, rezulta ca, in perioada aprilie 2013-mai 2014, edilul ar fi cerut mita de 693. 224 lei de la Vasile Pogacean 15% din sumele alocate bugetar de CJ Cluj pentru contractele aflate in derulare de Sinai Comimpex), banii fiind pretinsi tocmai pentru ca, in calitatea sa de conducator la institutiei judetene, sa aloce sumele vizate de omul de afaceri.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, dupa aproximativ sase ore de audieri. Horea Uioreanu a parasit, miercuri seara, sediul.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, dus la audieri la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, este audiat, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Cluj, el fiind adus de la CJ. in cursul zilei, atat la Consiliul Judetean, cat si la locuinta lui Uiorean.

Ce avere are presedintele CJ Cluj Horea Uioreanu

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, are, potrivit declaratiei de avere, doua case de locuit, o casa de vacanta si un apartament, zeci de mii de lei in fonduri de pensie sau asigurare de viata, precum si mii de hectare de terenuri .

Pinalti, urmarit penal pentru coruptie. Primarul de la Piatra Neamt, cercetat sub control judiciar

Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a fost chemat la DNA Acesta este urmarit penal pentru atribuirea preferentiala a unor contracte cu primaria. Anchetatorii au hotarat ca acesta sa fie cercetat in liberatate, sub control judiciar.

Pinalti, urmarit penal pentru coruptie

Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, este audiat la DNA, anunta B1Tv. Acesta este urmarit penal pentru atribuirea preferentiala a unor contracte cu primaria.

UPDATE Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, retinut alaturi de doi oameni de afaceri. Pretul mitei: 15% din valoarea contractelor atribuite

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut miercuri 11 perchezitii in cluj Napoca, principalii suspecti fiind presedintele CJ Horea Uioreanu, presedintele local PNL Petran, profesor universitar, omul de afaceri Ioane Bene.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu (PNL), saltat de DNA. Perchezitii la Consiliul Judeteanj, pentru fapte de coruptie

Update 09. 50 - Presedintele CJ Cluj, saltat de DNA_______________________________________Stirea initiala 09. 02Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe adrese din judetul Cluj, dar si.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )