Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele francez, Francois Hollande, a convocat un consiliu de aparare dupa atentatul comis la o uzina din apropiere de Lyon

B1 B1,
Presedintele francez, Francois Hollande, a convocat un consiliu de aparare dupa atentatul comis la o uzina din apropiere de Lyon

Presedintele francez, Francois Hollande, a convocat de urgenta un consiliu de aparare dupa atentatul, probabil jihadist, care a vizat o uzina de gaze industriale din regiunea Lyon centru-est), a anuntat. continuă pe B1

Hollande avertizeaza SUA in privinta spionajului conducerii Frantei. Ce spune presedintele francez

Orice incalcare a angajamentului Statelor Unite ale Americii de a nu mai spiona conducerea statului francez va fi considerata o incalcare grava a relatiei franco-americane, a avertizat presedintele francez Francois Hollande, in fata presei prezente la summitul european care a inceput joi la Bruxelles.

Barack Obama i-a dat asigurari lui Francois Hollande ca NSA a incetat practicile de interceptare

Barack Obama i-a dat asigurari miercuri presedintelui francez Francois Hollande ca Statele Unite isi respecta angajamentul de a nu mai intercepta comunicatiile unor personalitati politice de talie mondiala, relateaza Reuters .

Hollande, declaratie PATIMASA despre atentatul terorist din Franta

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, vineri, ca atacul de la uzina din Saint-Quentin-Fallavier in departamentul francez Isere, a fost de natura terorista.

Hollande si Merkel: Progresele inregistrate in criza din Ucraina sunt insuficiente

Progresele inregistrate in implementarea armistitiului in estul Ucrainei sunt insuficiente, au apreciat presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel in cursul unei discutii.

Francois Hollande a convocat Consiliul Apararii: ultimii trei presedinti francezi, spionati in beneficiul SUA

Presedintele Francois Hollande a convocat Consiliul Apararii pentru miercuri dimineata, cu scopul de a evalua dezvaluirile presei franceze privind spionarea ultimilor trei presedinti ai Frantei in beneficiul Statelor Unite, relateaza Le Monde in.

Ce anunt au facut oficialii americani dupa ce au fost acuzati ca au spionat trei presedinti francezi

Casa Alba a precizat ca nu a urmarit comunicatiile presedintelui francez Francois Hollande, dupa publicarea informatiilor potrivit carora Statele Unite au spionat ultimii trei presedinti francezi, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )