Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Iohannis ii cere DIN NOU demisia premierului Ponta. in Financial Times de aceasta data

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis ii cere DIN NOU demisia premierului Ponta. in Financial Times de aceasta data

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut din nou demisia premierului Ponta spunand ca este inadmisibil ca un prim-ministru sa conduca tara atat timp cat este urmarit penal si este acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie. continuă pe România Liberă

Grecia: Alexis Tsipras cere din nou UE o prelungire a programului de ajutor

Premierul grec Alexis Tsipras a anuntat ca a cerut din nou, duminica, UE o prelungire a programului de ajutor, relateaza Agerpres. Premierul Tsipras a indicat ca a adresat aceasta cerere presedintelui.

inca o formatiune politica parlamentara ii cere demisia lui Ponta

Parlamentarii PND, formatiune infiintata de 10 deputati alesi in functie din partea PPDD, cer schimbarea din functie a premierului Victor Ponta.

Radiaza! Diana Dumitrescu, din nou indragostita. Vezi cum arata iubitul ei

A trecut printr-un divort si cateva relatii esuate, dar dragostea i-a batut din nou la usa Dianei Dumitrescu.

Cum a ajuns cantareata americana Taylor Swift, din nou, pe prima pagina a site-urilor de profil

Cantareata americana Taylor Swift a ajuns din nou pe prima pagina a site-urilor de profil, dupa uriasul concert sustinut la Londra, in fata a peste 65. 000 de oameni adunati in celebrul Hyde.

Iohannis cere demisia lui Ponta: Este inacceptabil pentru o tara europeana ca premierul sa fie acuzat de procurori de fapte ilegale

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, pentru ca este inacceptabil ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de fapte ilegale.

Lider PNL: Solicitam premierului Ponta un calendar realist de realizare a autostrazii Sibiu-Pitesti

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare cere premierului Victor Ponta sa prezinte un calendar realist privind constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, el afirmand ca realizarea acesteia ar fi in pericol ca urmare.

Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire a lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de numire a fostului director SRI George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis isi completeaza echipa. Pe cine a numit consilier

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul de numire al Ligiei Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 1 iulie .

Presedintele Iohannis a promulgat legea. Ce se intampla cu angajatii din sistemul public si privat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in.

Legea voucherelor pentru vacanta, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )