Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presedintele Iohannis a suferit o interventie chirurgicala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis a suferit o interventie chirurgicala

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost internat joi, 25 octombrie a. c. , la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. Interventia s-a desfasurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Presedintele Romaniei este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, starea sa de sanatate fiind optima, anunta Administratia prezidentiala intr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar. Presedintele a suferit o interventie chirurgicala

Presedintele Klaus Iohannisa fost internat joi 25 octombrie a. c. , la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. Interventia s-a.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis participa astazi, in plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul UE

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, in plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, in cadrul careia va sustine o alocutiune privind viziunea Romaniei in legatura cu acest subiect.

LIVE VIDEO Presedintele Iohannis participa astazi, in plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul UE

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, in plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, in cadrul careia va sustine o alocutiune privind viziunea Romaniei in legatura cu acest subiect.

Partidele parlamentare, invitate miercuri de presedintele Iohannis la consultari pe tema legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu reprezentantii partidelor parlamentare pe tema legislatiei din domeniul justitiei, intalnirile fiind programate incepand cu ora 15:00.

Presedintele Iohannis este increzator in Summitul de la Sibiu, din 2019: Prosperitatea noastra depinde de capacitatea de a asigura o UE puternica (VIDEO)

Intr-un important discurs pentru Romania europeana, Klaus Iohannis a declarat, marti, in Parlamentul European ca cetatenii vor masuri concrete si s-a declarat increzator ca summitul de la Sibiu de anul.

Presedintele Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei. Consultarile au loc in contextul in care seful statului a cerut demisia ministrului justitiei, imediat dupa ce Comisia de la Venetia a prezentat raportul extrem de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3148 seconds )