Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru comunist George Homostean, in dosarul disidentului Gheorghe Ursu

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru comunist George Homostean, in dosarul disidentului Gheorghe Ursu

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis joi, Ministrului Justitiei, cererea de urmarire penala a fostului ministru de Interne in timpul regimului comunist, George Homostean, acuzat de infractiuni contra umanitatii de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe România Liberă

Parchetul General a cerut aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru comunist George Homostean, in dosarul disidentului Gheorghe Ursu

Parchetul General a cerut, marti, aviz Presedintiei, pentru urmarirea penala a fostului ministru de Interne, George Homostean, in perioada comunista, in dosarul mortii disidentului Gheorghe Ursu. Homostean este cercetat pentru complicitate la infractiuni contra umanitatii.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu oficialul american Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihnea Motoc, se vor intalni, luni, cu adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene si Eurasiatice, Victoria Nuland.

Klaus Iohannis cere urmarirea penala pentru fostul ministru de Interne George Homostean

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, joi, urmarirea penala pentru fostul ministru de Interne George Homostean. Fostul ministru de Interne Homostean, acuzat in cazul Ursu. Stire in curs de.

Iohannis a aprobat urmarirea penala a fostului ministru Homostean

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui George Homostean, fost Ministru de Interne in perioada 4 septembrie 1978 -3 octombrie 1987, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire importanta cu un inalt oficial american. Ce a discutat presedintele cu Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o, luni, la Palatul Cotroceni, pe asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, notand ca a trecut un an de la ultima intalnire, perioada.

Demiteri in Ministerul de Interne. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a unor chestori din Ministerul de Interne. Printre acestia se afla si fostul sef al Politiei de Frontiera Nelu Pop,dar si un fost sef al.

Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, a anuntat Administratia Prezidentiala miercuri.

Klaus Iohannis: Spatiul Schengen este pus sub semnul indoielii. Romania isi mentine obiectivul de aderare

Romania isi mentine obiectivul aderarii la Schengen, desi, in prezent, spatiul de libera circulatie este pus sub semnul indoielii, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis. Astazi, spatiul Schengen.

Klaus Iohannis: Romania isi mentine obiectivul de aderare la Schengen

Romania isi mentine obiectivul aderarii la Schengen, desi, in prezent, spatiul de libera circulatie este pus sub semnul indoielii, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.

George Homostean poate fi urmarit penal. Iohannis i-a ridicat imunitatea fostului ministru, acuzat de crime impotriva umanitatii

Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde urmaririi penale pe numele fostului ministru George Homostean, acuzat de crime impotriva umanitatii, ca urmare a solicitarii Procurorului General.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )