Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele PSD Constanta: Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala

România Liberă România Liberă,
Presedintele PSD Constanta: Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala

Presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, Decebal Fagadau, sustine ca exista pericolul ca PSD sa se scindeze si considera ca Victor Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala. continuă pe România Liberă

Presedintele organizatiei municipale PSD Constanta: De la demisia lui Mazare au plecat 100 de oameni din partid, dar in ultimele sase luni au venit 870

Decebal Fagadau, presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, a declarat ca, de la demisia lui Radu Mazare, aproximativ o suta de persoane au parasit partidul, informeaza Mediafax. Aproximativ o.

Oprisan: Ponta trebuie sa se intoarca de urgenta in tara!

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, joi seara, ca premierul Victor Ponta trebuie sa se intoarca de urgenta in tara si sa spuna clar ce are de gand sa faca.

Sfatul lui Dragnea pentru Ponta: Trebuie sa faca un efort dureros si sa vina la Palatul Victoria

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la TVR, ca premierul Victor Ponta trebuie sa se intoarca de urgenta acasa pentru ca Romania nu are nevoie de instabilitate.

Decebal Fagadau ramane la sefia Organizatiei Municipale PSD Constanta

Primarul Decebal Fagadau a fost votat in unanimitate presedinte al Organizatiei Municipale PSD Constanta, el pastrandu-si astfel functia. La conferinta municipala desfasurata sambata, 27 iunie, au participat 562 membri dintre cei 3. 200 ai organizatiei.

Fierbere la PSD Constanta. Organizatia municipala isi alege sambata liderul. Se pregateste organizatia judeteana

A inceput perioada alegerilor in filiala PSD Constanta. in decursul a trei zile, organizatia de la malul marii isi va desemna noua conducere, dupa demisia lui Radu Mazare.

Decebal Fagadau, reales in unanimitate presedinte al organizatiei municipale a PSD Constanta

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, a fost reales in unanimitate, sambata, presedinte al organizatiei municipale a PSD Constanta, el propunandu-si castigarea alegerilor locale si a celor parlamentare, transmit surse din presa.

Marian Oprisan: Ponta trebuie sa revina urgent in tara pentru ca lucrurile nu merg bine pentru partid si pentru guvernare

Pesedistul Marian Oprisan a declarat ca Victor Ponta trebuie sa se intoarca urgent in tara si sa exprime o pozitie fata de recentele evenimente politice, informeaza Mediafax. Victor Ponta trebuie sa se.

Rovana Plumb, noul presedinte interimar al PSD. Dragnea: Ponta a emis decizia

Presedintele PSD Victor Ponta a emis o decizie ca Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, sa exercite atributiile de presedinte al partidului, pana cand Ponta se va intoarce in tara, a anuntat, miercuri, deputatul PSD Liviu Dragnea.

Decebal Fagadau, reales in unanimitate presedinte al PSD Constanta

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, a fost reales in unanimitate, sambata, presedinte al organizatiei municipale a PSD ConstantaAlegerile au avut loc sambata, la Casa de Cultura si au fost.

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )