Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu se plange de taxele impuse de Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu se plange de taxele impuse de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a manifestat din nou nemultumirea fata de taxele puse de guvernul Victor Ponta. Taxa pe stalp, inventata de guvernanti afecteaza si familia sefului statului, care s-a apucat de. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu vine astazi, la 12.30, la Adevarul Live. Cum raspunde atacurilor lui Rogozin

Care este pozitia Romaniei fata de atacul lansat de vicepremierul rus Dmitri Rogozin si cum reactioneaza presedintele in fata provocarilor premierului Victor Ponta? Traian Basescu va raspunde, luni, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, acestor intrebari, intr-o discutie cu Dan Marinescu redactor-sef) si Liviu Iolu jurnalist).

Traian Basescu il invita pe Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu l-a invitat marti pe premierul Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu: Rusia ne poate ridiculiza. UE nu poate dobori avioane cu persoane interzise

Presedintele Traian Basescu avertizeaza ca interdictiile aplicate de UE celor 40 de oficiali rusi nu ar trebui sa se extinda si pentru spatiul aerian.

VIDEO Presedintele Traian Basescu: Rusia ne poate ridiculiza. UE nu poate dobori avioane cu persoane interzise

Presedintele Traian Basescu avertizeaza ca interdictiile aplicate de UE celor 40 de oficiali rusi nu ar trebui sa se extinda si pentru spatiul aerian.

Presedintele Traian Basescu a vorbit cu adjuncta directorului CIA, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a purtat discutii, luni, la Palatul Cotroceni, cu adjuncta directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines, in cadrul intalnirii fiind discutate situatia din.

UPDATE. Victor Ponta a ajuns la Cotroceni, pentru consultari cu presedintele

Presedintele Traian Basescu l-a invitat, printr-o scrisoare, pe premierul Victor Ponta, la consultari marti, la ora 17. 30, pentru clarificarea nelamuririlor Guvernului referitoare la politica externa, de securitate si de aparare a Romaniei. Premierul a confirmat ca va participa la reuniune, alaturi de toti ministri care fac parte din CSAT.

Victor Ponta este de acord cu gratierea lui Gigi Becali: E dreptul presedintelui sa-l gratieze, daca va dori, Ministerul Justitiei va da aviz pozitiv

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Buzau, ca, daca presedintele Traian Basescu va dori sa-l gratieze pe Gigi Becali, Ministerul Justitiei va da aviz pozitiv, seful Guvernului adaugand ca se bucura.

Victor Ponta s-a intalnit cu Avril Haines, adjunct al directorului CIA

Premierul Victor Ponta a primit-o luni, 12 mai, la Palatul Victoria, pe adjunctul directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines. Cu acest prilej s-au discutat aspecte ale evolutiilor din regiune si a fost evidentiata excelenta colaborare intre serviciile de informatii din Romania si SUA, informeaza Guvernul. Si presedintele Traian Basescu s-a intilnit luni dimineata cu adjunctul sefului CIA.

Presedintele Traian Basescu, cenzurat la TVR 3: Un interviu cu seful statului a fost scos de la difuzare (VIDEO)

Presedintele Romaniei, cenzurat la TVR 3! Traian Basescu a acordat duminica, 11 mai, un interviu pentru TVR3, care urma sa fie difuzat in data de 13 mai, de la ora 22. 00, pe TVR Timisoara, dar si pe.

VIDEO Victor Ponta: Pana cand Basescu termina campania, o sa iau eu ca vicepresedinte CSAT toate deciziile importante

Aflat la Buzau in vizita electorala, Victor Ponta s-a aratat dezamagit de dialogul pe retelele sociale dintre Traian Basescu si Dmitri Rogozin pe tema inchiderii spatiului aerian al Romaniei pentru oficialul rus. Ponta a afirmat ca el va lua toate deciziile importante in calitate de vicepresedinte al CSAT, spunand ca presedintele Traian Basescu este ocupat sa faca campanie electorala alaturi de Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )