Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Trump sustine ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu

România Liberă România Liberă,
Presedintele Trump sustine ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu

Presedintele Trump considera ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu, . continuă pe România Liberă

Barajul flotor de la Comarnic a cedat. Ministrul Mediului, Tanczos Barna: De vina sunt cei care arunca gunoiul in albiile raului. Munca de strangere a deseurilor va fi titanica (VIDEO)

Barajul flotor din amonte de podul de la Comarnic, pe raul Cerna, a cedat luni noapte. Se pare ca avaria a avut loc in urma presiunii deseurilor si a bustenilor de mari dimensiuni veniti din amonte. Barajul.

Zodii care iubesc iarna nativii care sunt cei mai buni prieteni ai frigului

Craciunul este asteptat cu sufletul la gura de multa lume in fiecare an, insa anumite zodii iubesc aceasta sarbatoare mai mult fata de altele. Nativii ce iubesc iarna, si implicit Craciunul, au bradul gata de la inceputul lunii decembrie. incep pregatirile mult mai devreme fata de celelalte zodii, cauta mereu ornamente cat mai deosebite iar .

Noua lista cu zona galbena. Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata vineri de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona .

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Peste 1,24 de milioane de persoane lucreaza la stat in Romania. Unde sunt cei mai multi angajati

Peste 1,24 de milioane de posturi erau ocupate in institutiile si autoritatile publice din Romania, in noiembrie 2020, din care peste 64% in administratia publica centrala, arata datele Ministerului de.

Business report O noua taxa auto. Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Iulian Stanciu QA. Ritmul vaccinarii trebuie marit de 15 ori. Solutii pentru cei care au amanat plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu le pot relua

Fiscul spera sa prinda traficanti ce platesc cu monede virtuale, in timp ce Combaterea Spalarii Banilor nu are sef de 3 luni * Ministrul Mediului anunta introducerea unei noi taxe auto * Nu ne vindem tara, varianta 2021 * Ce spun angajatorii despre bonusul de 50 de lei pentru vaccinarea angajatilor * George Butunoiu: Centrarea carierei: pe industrie sau pe job? * Fiscul avea acces la date la cerere, de astazi le primeste zilnic de la banci * Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Posibile mingi ridicate la fileu firmelor supravegheate. Angajati anchetati * Iulian Stanciu QA. Cum sa te gandesti la viitor, educatie si prosperitate, valoarea esentiala a greselii si viteza in decizii * Marea vaccinare ritmul actual trebuie accelerat de 15 ori * Noua casa 2021: Cum arata acum fostul program Prima Casa, dupa toate schimbarile de anul trecut * Ce solutii au romanii care si-au amanat deja plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu pot relua rambursarea creditelor.

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

Consultant in turism, despre certificatul de vaccinare anti-COVID: Multi vor prefera sa-si faca vaccinul si sa aiba acest document cand au nevoie sa ajunga intr-un loc sau altul. Sunt oameni care depind de calatoriile pe care le fac (VIDEO)

In ultimele zile se vorbeste tot mai mult despre aparitia unor asa-numite pasapoarte de imunizare, documente standardizate, care sa arate ca ne-am vaccinat si care sa ne asigure liberul acces in tarile unde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )