Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan saluta decizia lui Mesut Ozil de a se retrage din nationala Germaniei

Hotnews Hotnews,
 Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan saluta decizia lui Mesut Ozil de a se retrage din nationala Germaniei

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat marti ca l-a sunat pe Mesut ozil, pentru a saluta decizia acestuia de a se retrage din nationala de fotbal a Germaniei, informeaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Erdogan tuna si fulgera la adresa Israelului: Cea mai fascista si rasista tara din lume. Netanyahu nu a ramas dator

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat Israelul drept cea mai sionista, fascista si rasista tara din lume, aratandu-se revoltat de recent adoptata lege privind statul-natiune al poporului evreu, iar premierul israelian Benjamin Netanyahu a replicat acuzandu-l pe liderul de la Ankara de masacrarea sirienilor si kurzilor, potrivit Reuters.

Erdogan tuna si fulgera la adresa Israelului: Cea mai fascista si rasista tara din lume. Replica lui Netanyahu

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat Israelul drept cea mai sionista, fascista si rasista tara din lume, aratandu-se revoltat de recent adoptata lege privind statul-natiune al poporului evreu.

Erdogan califica Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat marti Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume dupa ce Parlamentul israelian a votat saptamana trecuta o lege care defineste tara ca fiind statul natiune al poporului evrei, scrie AFP.

Mesut Ozil s-a retras din nationala Germaniei - Acuzatii dure la adresa presedintelui DFB: Nu mai accept sa fiu considerat tap ispasitor din cauza incompetentei sale

Fotbalistul Mesut Ozil si-a anuntat retragerea din nationala Germaniei, el plangandu-se, intr-un mesaj postat pe Twitter, de felul in care a fost tratat de federatie, in special de presedintele forului, Reinhard Grindel, dupa aparitia fotografiei sale cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )