Libnet.ro
UNICEF

18:30

Preturile biletelor pentru Steaua-Vardar, din turul II preliminar Champions League. Meciul nu va fi televizat?

Adevărul Adevărul,
Preturile biletelor pentru Steaua-Vardar, din turul II preliminar Champions League. Meciul nu va fi televizat?

Unul dintre managerii echipei Steaua a anuntat punerea in vanzare a tichetelor de acces pentru meciul Steaua - Vardar Skopje, programat pe 16 iulie, in prima mansa Champions League. continuă pe Adevărul

Preturile biletelor pentru Steaua-Vardar, din turul II preliminar Champions League. Meciul nu va fi televizat!

Unul dintre managerii echipei Steaua a anuntat punerea in vanzare a tichetelor de acces pentru meciul Steaua - Vardar Skopje, programat pe 16 iulie, in prima mansa Champions League.

Steaua vs Vardar Skopje, in turul doi preliminar al Champions League

Steaua se va duela in cazul in care va primi unda verde din partea UEFA) cu Vardar Skopje in turul doi preliminar al Champions League. Tragerea la sorti a avut loc luni. Vardar este campioana Macedoniei.

Steaua va juca impotriva lui FK Vardar, din Macedonia, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Steaua va juca impotriva campioanei Macedoniei, FK Vardar, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur se va desfasura la Bucuresti, pe 16/17 iulie, urmand ca mansa secunda sa aiba loc in.

Steaua - Vardar se joaca pe 16 iulie. Sanse mici sa fie televizat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a anuntat miercuri seara pe pagina de Facebook ultimele detalii despre meciul Steaua - Vardar Skopje. Surpriza negativa pentru suporterii Stelei este ca sansele de televizare sunt mici.

Echipele romanesti si-au aflat adversarele din turul al doilea preliminar al Europa League

Reprezentantele Romaniei in editia 2012/13 a Europa League, Pandurii Tg. Jiu, Petrolul Ploiesti si, in cazul in care se va califica, Astra Giurgiu, si-au aflat adversarele din turul al doilea preliminar, in urma.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Steaua revine din primul cantonament. Ramaneti cu noi pentru detalii

Campionii de la Steaua revin, miercuri dupa-amiaza, in tara dupa primul cantonement al verii. Ramaneti pe Onlinesport. ro pentru detalii si declaratii de la aeroport.

Pedeapsa cu suspendare si pentru Steaua: Ros-albastrii vor evolua in Liga Campionilor

Campioana Romaniei,Steaua Bucuresti, va evolua in acest sezon de Liga Campionilor, dupa ce a primit din partea UEFA doar o pedeapsa de un an cu suspendare, in urma condamnarii luiGigiBecali in.

LOVITURA pentru Steaua. Sigla echipei, stearsa de pe site-ul oficial al UEFA. Astazi isi afla sentinta

Emotiile stelistilor au atins cote maxime. UEFA decide astazi daca Steaua va fi exclusa sau nu din Champions League. Oficialii UEFA au anuntat echipele cu care ar urma sa joace stelistii, dar pe site-ul oficial.

Bravura si daruire. Antena 3 ii ofera o distinctie lui Raed Arafat pentru gestionarea crizei din Muntenegru

A vazut toate fetele durerii, insa tragedia din Muntenegru l-a facut sa fie mai puternic. A luptat cot la cot cu autoritatile de acolo, pentru ca ranitii sa fie salvati in cele mai bune conditii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )