Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prima masina zburatoare din lume este de vanzare pentru o suma uriasa

Playtech Playtech,
Prima masina zburatoare din lume este de vanzare pentru o suma uriasa

Prima masina zburatoare functionala din lume tocmai a fost scoasa la vanzare la eBay, dar pretul cerut de creatorul acesteia este unul cel putin piperat. Moller M400 Skycar este masina despre care vorbim aici, iar vanzatorul acesteia spune ca este prima masina zburatoare de tip VTOL vertical-takeoff-and-landing decolare si aterizare verticala) functionala. Conform vanzatorului, []. continuă pe Playtech

Noul Audi A8 este prima masina autonoma de nivel 3

Noul model de Audi A8 reprezinta un pas important pentru producator, automobilul fiind prima masina de serie care beneficiaza de un sistem de sofat autonom de nivel 3. Vehiculul a avut o scurta aparitie in Spider-Man: Homecoming, unde am putut vedea masina parcand singura, iar acum, sedanul de lux a fost dezvaluit in toata splendoarea [].

Tesla Model3: Elon Musk a dat publicitatii fotografii cu prima masina in productie de serie

Noul model Tesla 3 - prima masina pregatita de sosea a fost finalizata si productia a inceput. Prima masina de productie Tesla Model 3 a fost construita si este gata sa fie livrata clientului sau - si anume CEO-ul Tesla, Elon Musk insusi.

Cel mai scump fidget spinner din lume are un pret exagerat

Daca vrei sa-ti cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui sa scoti de la saltea banii pentru masina pe care o voiai. Fidget spinner-ele au luat cu asalt intregul mapamond si au ajuns sa fie folosite de milioane de oameni, intretinand o mica ramura comerciala aparuta peste noapte. La multe colturi de [].

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

Cosco devine a treia mare companie de transport maritim din lume

Grupul chinez Cosco a facut o oferta pentru preluarea rivalei din Hong Kong, OOIL, cu suma de 6,3 miliarde de dolari, devenind a treia mare companie de transport maritim din lume, cu peste 400 de nave, transmite BBC, potrivit Agerpres.

in ce TARI se afla femeile cu cei mai FRUMOSI sani din lume

Femeile sunt considerate reprezentantele sexului frumos. Mai mult decat atat, fiecare tara se mandreste cu o tipologie aparte. De exemplu, femeile din Brazilia sunt recunoscute pentru posteriorul.

Militar american, ARESTAT dupa ce a jurat LOIALITATE organizatiei Stat Islamic: SUA este singura organizatie TERORISTA din lume

Autoritatile americane, in alerta. Un militar aflat la o baza din Hawaii a jurat loialitate fata de reteaua terorista Stat Islamic ISIS). Individul a contribuit la achizitionarea unei drone care sa fie.

Interviul momentului la Antena 3 - Ce spune cel mai cautat roman din lume despre Maior, Coldea sau Kovesi

Multi romani au auzit de hackerul Guccifer, dar putina lume stie cu adevarat cine este el. Un sofer de taxi din Ramnicu Valcea ce reuseste sa ghiceasca parolele de la niste mailuri foarte.

Zece cele mai rapide trenuri din lume in 2017

In timp ce o noua era a avioanelor supersonice ramane la stadiul de concept, trenurile rapide sunt o realitate in intreaga lume, iar anual isi maresc viteza. In unele cazuri, calatoria cu trenul in Europa poate fi mai rapida decat cu avionul. Iata care.

Rusia ameninta cu REPRESALII: Este rusinos pentru SUA...

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat ca Moscova are in vedere represalii, pentru ca Washingtonul nu a rezolvat inca problema cladirilor diplomatice ruse inchise in SUA cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )