Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima reactie a Andreei Cosma, dupa ce procurorul Negulescu a fost exclus din magistratura: Sunt fericita ca s-a facut dreptate. Cei care au facut rau trebuie sa fie pedepsiti

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Andreei Cosma, dupa ce procurorul Negulescu a fost exclus din magistratura: Sunt fericita ca s-a facut dreptate. Cei care au facut rau trebuie sa fie pedepsiti

Sunt cerute despagubiri record pentru abuzurile procurorului Mircea Negulescu, zis Portocala, cel care a fost exclus din magistratura la decizia CSM. Deputata Andreea Cosma, cea care a depus o plangere. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa esecul din finala de la Australian Open

Nu e usor sa vorbesc acum. Caroline a jucat minunat. Vreau sa-ti felicit echipa, sa-l felicit pe tatal tau si ceea ce a facut pentru tine. A fost un turneu bun pentru mine, nu am inceput grozav, ma.

Ambasadorul SUA, prima reactie dupa schimbarea guvernului: Nu este o situatie ideala

Ambasadorul american Hans Klemm a avut marti intr-o deplasare la Zalau o prima declaratie de la prabusirea guvernului Mihai Tudose si instalarea celui condus de Viorica Dancila. Diplomatul a subliniat.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa votul de incredere acordat Guvernului Dancila: Am speranta ca acest Cabinet va sta in functie pana in 2020

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa votul de incredere acordat de Parlament Guvernului Dancila, ca are incredere ca acesta va ramane in functie pana la finalul ma.

Un barbat a murit dupa ce a fost inghitit de un aparat RMN (FOTO)

Caz socant in India. Rajesh Maru, un barbat in varsta de 32 de ani, a murit dupa ce a fost tras intr-un aparat de rezonanta magnetica de forta magnetului. Tanarul isi.

Scene SOCANTE in plina strada: Un barbat a murit, dupa ce a fost prins sub rotile unui tramvai(VIDEO)

Tragedie la Oradea. Un barbat de 61 de ani a murit, dupa ce a fost prins sub rotile unui tramvai si tarat cativa metri, informeaza ebihoreanul. ro. Totul s-a intamplat.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o ambulanta in Botosani

O femeie si-a pierdut viata duminica, dupa ce a fost lovita de o ambulanta in judetul Botosani. Accidentul s-a petrecut in orasul Saveni si a avut loc fiindca femeia de 72 de ani a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )