Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost ridicat de mascati. Incredibil ce a putut sa spuna

Playtech Playtech,
Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost ridicat de mascati. Incredibil ce a putut sa spuna

Bianca Dragusanu, aflata in Dubai, a avut o prima reactie dupa ce a aflat din presa ca fostul ei sot, Alex Bodi, este cercetat pentru proxenetism si santaj. Bianca Dragusanu a marturisit apropiatilor ca este extrem de trista si ca este alaturi cu gandul de fostul ei sot. Bianca Dragusanu, socata de ce i se . continuă pe Playtech

Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Fostul sot al Biancai Dragusanu, locotenentul nasului intr-un dosar de proxenetism

Fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi, este retinut timp de 24 de ore, o decizie luata in aceasta seara, dupa ce miercuri dimineata acesta a fost ridicat de mascati.

Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum

Desi sunt despartiti, Bianca Dragusanu s-a intors in tara, dupa ce Alex Bodi a fost retinut pentru 24 de ore. Ce are de gand sa faca acum fosta sotie a milionarului din Medias?! Bianca Dragusanu, gest incredibil dupa ce fostul sot a fost arestat Alex Bodi a fost ridicat, astazi, de mascati chiar din vila .

Prima reactie a Andreei Berecleanu, dupa ce s-a spus ca va merge la Prima TV. Ce anunt a facut acum

Andreea Berecleanu revine pe TV! La cateva luni de la disparitia celebrei jurnaliste de pe micile ecrane, fanii o vor revedea din nou la pupitrul de stiri. Care a fost prima reactie a acesteia dupa ce s-a spus ca va merge la Prim TV? Andreea Berecleanu, prima reactie dupa ce s-a spus ca a semnat .

EXCLUSIV Amor ca in telenovele! Cum au incercat Alex Bodi si rusoaica lui sa o insele pe Bianca Dragusanu: S-a prefacut ca le face jocul! Ce a urmat

Detalii halucinante din trio-ul anului ies la iveala. Fostul sot al Biancai Dragusanu ar fi incercat sa o pacaleasca pe blondina apeland chiar la rivala de moarte a acesteia. Alex s-a folosit de Daria ca sa o convinga pe Bianca de iubirea lui Relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa se fi terminat .

Bianca Dragusanu pleaca din tara. Decizia fara precedent dupa despartirea de Alex Bodi

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a ajuns la final. Mai ales dupa ce acesta a decis sa se indrepte spre Daria Radionova. Telenovela a luat sfarsit, iar Bianca a decis sa lase totul in urma, definivit. Bianca Dragusanu pleaca definitiv in Dubai Dupa multele scandaluri si batai, Bianca Dragusanu se pare .

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

Alex Bodi, retinut pentru 24 de ore. Ce a declarat avocatul lui. Detalii de ultim moment despre fostul sot al Biancai Dragusanu

A fost o zi grea pentru Alex Bodi, dupa ce acesta a fost ridicat chiar din propria sa vila din Capitala, cu mascatii. Alex Bodi este cercetat intr-un amplu dosar de trafic de persoane si proxenetism. Astfel, miercuri, in jurul orei 17. 00, Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de .

Alex Bodi, retinut pentru 24 de ore. Fostul sot al Biancai Dragusanu ar fi facut parte dintr-o retea de trafic de persoane (VIDEO)

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Draguasanu, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri dimineata a fost condus la audieri, numele lui fiind parte dintr-un dosar de trafic de persoane si santaj din care.

Fostul sot al Biancai Dragusanu, retinut de procurori intr-un dosar de trafic de persoane si santaj Cum actiona gruparea din care facea parte Alex Bodi

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut miercuri seara de catre procurorii DIICOT Craiova, intr-un dosar in care mai multi interlopi sunt acuzati ca, prin metoda loverboy, au recrutat tinere pentru prostitutie. Potrivit DIICOT, gruparea a fost condusa din penitenciar, iar victimele erau duse in tari precum Germania, Spania sau Italia, unde erau tinute in imobile inchiriate si transportate zilnic la locurile unde erau obligate sa practice prostitutia, erau permanent controlate si supravegheate, iar sumele de bani erau luate in totalitate de membrii gruparii.

Dezvaluiri in exclusivitate despre Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, saltat de mascati pentru proxenetism

Dupa ce a fost ridicat miercuri dimineata de mascati, in cadrul unor ample perchezitii efectuate intr-un dosar de proxenetism, noi detalii ies la iveala despre Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )