Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prima reactie a Simonei Halep dupa debutul devastator de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Simonei Halep dupa debutul devastator de la Indian Wells

Simona Halep n-a avut niciun fel de emotie la primul sau meci dupa o pauza de peste cinci saptamani si a dat de pamant cu Donna Vekici. continuă pe Adevărul

Prima reactie a Simonei Halep dupa debutul devastator de la Indian Wells. Cui a multumit jucatoarea noastra

Simona Halep n-a avut niciun fel de emotie la primul sau meci dupa o pauza de peste o luna de zile si a dat de pamant cu Donna Vekici.

Adversara Simonei Halep de la Indian Wells, implicata intr-un scandal sexual

Simona Halep va juca in turul al doilea la Indian Wells impotriva croatei Donna Vekici, numarul 86 in clasamentul mondial.

Bunicul Simonei Halep a murit. Mesajul postat de sportiva pe Facebook. Romanca debuteaza la noapte la editia din acest an a turneului de la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca bunicul sau a incetat din viata. Aflata in Statele Unite ale Americii pentru turneul de la Indian Wells, sportiva a scris ca bunicul sau era foarte mandru de ea, de faptul ca nu a cedat niciodata.

FOTO Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells. Cum a fost surprinsa jucatoarea noastra, numarul 4 WTA

Simona Halep se afla in California, unde se pregateste pentru debutul la Indian Wells, turneu de prestigoiu, pe care romanca l-a castigat in 2015.

FOTO Adversara Simonei Halep este una dintre cele mai sexy jucatoare din WTA si se iubeste cu o vedeta din circuitul masculin, care a divortat pentru ea

Simona Halep va juca azi impotriva jucatoarei din Croatia, Donna Vekici, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

A murit bunicul Simonei Halep. Nicolae Halep era foarte mandru de nepoata sa: in copilarie, juca tenis pana rupea peretii

Simona Halep a anuntat pe pagina ei de Facebook ca bunicul ei a murit. Tragedia a lovit familia cu cateva ore inaintea intalnirii dintre constanteanca si Donna Vekic, din turul al doilea al competitiei din SUA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2621 seconds )