Libnet.ro
UNICEF

18:15

Prima tara din lume care va elimina cancerul de col uterin

Antena3 Antena3,
Prima tara din lume care va elimina cancerul de col uterin

Australia ar putea deveni prima tara din lume care va reusi sa elimine efectiv cancerul cervical in cazul in care vaccinarea si programele de testare vor continua in ritmul actual, conform unui studiu. continuă pe Antena3

Aceasta este singura tara din lume care are emisii negative de carbon

Bhutan este, fara indoiala, cea mai fericita tara din lume. De asemenea, este una dintre cele mai verzi tari din lume, iar acest lucru nu este o simpla coincidenta. De fapt,.

VIDEO/FOTOGALERIE Mazda MX-5 facelift - rafinarea celui mai bun concept de roadster din lume

Cel mai vandut roadster din lume, Mazda MX-5, a primit pe final de 2018 un facelift care sa il faca mai atragator pentru clientii care vor sa-i prinda anul 2019 cu un MX-5 mai bun ca niciodata: motorul varf de gama are 24 CP in plus, optiunile de tapiterie sunt mai variate, iar volanul este acum reglabil nu doar sus/jos, ci si in adancime. Este un facelift discret, dar de substanta. Testele internationale pentru presa au avut loc pe Transfagarasan. Este pentru prima data cand o marca auto organizeaza un astfel de eveniment in Romania.

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

Achizitie majora in sanatate: Aparatul care depisteaza cancerul in doua ore

Aparatul de ultima generatie a fost adus la Ploiesti, insa de el nu poate beneficia oricine, din moment ce o astfel de analiza costa intre 600 si 1. 000 de lei. in plus, investigatia nu este decontata de Casa.

Utile:Curiozitatile cafelei, cea mai consumata bautura calda din lume;9 semne ca raceala poate ascunde alte boli;A nceput anotimpul insomniilor! 8 sfaturi sa dormi ca un prunc

Cinci semne de alarma ca urmeaza sa faci diabet. Una din cinci persoane trecute de varsta de 20 de ani sunt in faza de prediabet, iar majoritatea dintre ele nici macar nu stiu acest lucru. Din pacate, prediabetul ridica riscul de a dezvolta diabet. Gingko Biloba, buna cand te doare capul sau ai ameteli. Frunzele de gingko biloba sunt recomandate tuturor celor care vor sa isi pastreze sau sa isi amelioreze capacitatile circulatorii si cerebrale. Gingko Biloba este un arbore surprinzator, care exista de.

Opt cetateni din Bangladesh, care au incercat sa patrunda ilegal in Romania, prinsi la frontiera

Opt cetateni din Bangladesh au incercat sa patrunda ilegal in Romania pentru a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen. Acestia au fost opriti de politistii de frontiera. Politistii de.

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

Detalii cutremuratoare legate de moartea tanarului de 19 ani, din Iasi, care a cazut de la etaj

Stefan, adolescentul de 19 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul cinci al unui bloc din Iasi, s-ar fi sinucis, de fapt. Conform informatiilor date de cunoscuti, acesta a decis sa-si puna capat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )