Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prima tara din lume care vrea sa renunte definitv la cash si sa adopte o moneda virtuala

Antena3 Antena3,
Prima tara din lume care vrea sa renunte definitv la cash si sa adopte o moneda virtuala

Banca centrala suedeza cantareste avantajele si dezavantajele unei e-coroane, intr-o tara in care gradul de utilizare a numerarului a scazut dramatic, reprezentand doar 1,4% din. continuă pe Antena3

VIDEO Care este prima tara din lume care a acordat cetatenie unui robot cu chip uman

In cadrul unei conferinte care a avut loc la Londra, s-a intamplat un eveniment mai putin obisnuit. Primul robot din lume care a primit cetatenie a urcat pe scena pentru a sustine un discurs.

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

Studiu: Doua tari nordice ofera femeilor cele mai bune conditii de trai din lume

Islanda si Norvegia sunt tarile care ofera femeilor cele mai bune conditii de trai din lume.

Tara unde femeile care fac avort sunt considerate criminale. Pot primi pana la 40 de ani de inchisoare

In El Salvador, o mica tara din centrul SUA, cu o populatie de circa sase milioane de persoane, femeile care fac sau incearca sa faca avort pot primi pana la 40 de ani de.

Un cabinet de avocatura offshore piratat se teme de publicarea unor informatii legate de clientii sai, unii dintre cei mai bogati din lume

Un cabinet de avocatura din insulele Bermude a anuntat ca este posibila publicarea de informatii financiare ale unora dintre cele mai bogate persoane din lume, dupa un incident informatic ce a compromis securitatea datelor sale, scrie AFP.

Cea mai in varsta broasca testoasa din lume este un mascul gay, pe nume Jonathan

Jonathan este o broasca testoasa care traieste pe Insula Saint Helena si care are 186 de ani. Acesta a trait timp de 26 de ani alaturi de femela lui, Frederica, insa nu au facut niciodata pui. Motivul de.

Bursa din Arabia Saudita vrea exclusivitate pentru listarea Aramco

Bursa din Arabia Saudita aspira sa fie locul exclusiv in care va fi listat gigantul petrolier local Aramco, anunta directorul executiv al pietei, Khalid al-Hussan, citat de Reuters.

Bursa din Arabia Saudita vrea exclusivitate pentru listarea Aramco

Bursa din Arabia Saudita aspira sa fie locul exclusiv in care va fi listat gigantul petrolier local Aramco, anunta directorul executiv al pietei, Khalid al-Hussan, citat de Reuters.

Aceasta este cea mai frumoasa femeie arbitru din lume. Greu sa joci fotbal cand este pe teren - GALERIE FOTO

Karolina Bojar este cea mai noua senzatie pe internet, dupa ce in presa poloneza au aparut poze cu ea la un meci de fotbal. Karolina nu este un simplu suporter, ci una dintre putinele femei care au.

Pasaportul unei tari din Asia a devenit cel mai puternic din lume. Cat de puternic este pasaportul romanesc

Pasaportul Republicii Singapore a fost catalogat drept cel mai puternic din lume, potrivit indexului global al pasapoartelor, Global Passport Index, care evalueaza gradul de libertate al cetatenilor anumitor tari si care a fost publicat miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )