Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primar din Vaslui, decizie neasteptata: A publicat pe Facebook lista persoanelor aflate in izolare

Antena3 Antena3,
Primar din Vaslui, decizie neasteptata: A publicat pe Facebook lista persoanelor aflate in izolare

Primarul comunei Perieni, judetul Vaslui, a venit cu o decizie inedita. Omul a publicat pe Facebook o lista cu persoanele aflate in izolare acasa. continuă pe Antena3

Coronavirus: Primarul unei localitati din Vaslui a publicat pe Facebook o lista cu persoanele izolate la domiciliu

Primarul unei comune din Vaslui a publicat o lista cu persoanele aflate in izolare si a cerut sprijinul populatiei sa ajute la identificarea celor intorsi din strainatate. Postarea sa a starnit reactii negative din partea unor cetateni, care au sustinut ca prin publicarea listei se incalca legea privind protectia datelor cu caracter personal, iar Inspectoratul de Politie Judetean a sesizat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Un primar din Vaslui a publicat lista persoanelor aflate in izolare la domiciliu

Iacob Alexandru, primarul comunei vasluiene Perieni, a postat pe pagina de Facebook tabelul cu numele persoanelor din comuna care s-au intors din strainatate si se afla in izolare la domiciliu.

Gest inedit al unui primar din Galati! Cum isi ajuta cetatenii: Am albit in toti anii astia, aici, in fruntea comunitatii, dar nu degeaba!

Primarul din Targu Bujor, judetul Galati sta de vorba cu oamenii pe Facebook pentru a-i linisti si pentru a le oferi informatii despre starea de urgenta impusa de autoritatile centrale. Dialogul online are o nota serioasa, dar are si momente vesele, in functie de interlocutor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )