Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primaria Baia Mare viseaza frumos: Vrea stadion omologat pentru meciuri din Liga I

Adevărul Adevărul,
Primaria Baia Mare viseaza frumos: Vrea stadion omologat pentru meciuri din Liga I

Primaria Baia Mare are planuri mari in ceea ce priveste actualul stadion municipal din zona Campului Tineretului. in ultima sedinta de Consiliu Local al municipiului a fost aprobat un proiect de hotarare in acest sens referitor la aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru acest obiectiv. continuă pe Adevărul

Duelul orgoliilor: HCM Baia Mare - HC Zalau. HCM Baia Mare are nevoie de puncte pentru a ramane lider

Duelul orgoliilor. Cam asa poate fi caracterizat de fiecare data meciul dintre HCM Baia Mare si HC Zalau. Cele doua rivale se vor intalni in data de 29 martie, la Zalau, in cadrul etapei a 24-a a Ligii Nationale feminine de handbal.

HCM Baia Mare se impune fara probleme in fata HC Zalau. Trei puncte importante pentru baimarence

Intr-un joc contand pentru etapa a XXIV-a a Ligii Nationale feminine de handbal, HCM Baia Mare s-a impus, in deplasare, scor 39-25 in fata echipei HC Zalau. O victorie care ii aduce HCM Baia Mare 66 de puncte in clasament.

Biserica in flacari in Baia Mare. Clopotnita din lemn, distrusa de foc

In dimineata zilei de 27 martie a fost semnalat un incendiu la o biserica situata pe strada Olteniei din Baia Mare. La fata locului s-au deplasat pompierii Detasamentului de Pompieri Baia Mare.

VIDEO Bataie in strada ziua in amiaza mare in Baia Mare. Barbat lovit cu salbaticie din cauza unei masini

Picioare, pumni si scaune in cap. Totul ziua in amiaza mare intr-un local de pe o strada din Baia Mare. Victima a fost presedintele CS Seini, sectia fotbal, Stefan Craciun care a fost agresat de un barbat, se pare fost politist.

Superliga de rugby: CSM Stiinta Baia Mare debuteaza impotriva CSM Bucuresti

Prima partida din actuala editie de campionat pentru campioana Romaniei se va desfasura in data de 28 martie, cu incepere de la ora 11:00 pe stadionul Lascar Ghinet din Baia Mare impotriva CSM Olimpia Bucuresti.

Proiect pentru cainii fara stapan. Primaria da banii, ONG-urile au grija de bietele animale

Parteneriat pentru cainii fara stapan din Baia Mare. Un acord de perteneriat public-privat a fost semnat in cursul zilei de 26 martie de catre reprezentantii Primariei Baia Mare si cele doua ONG-uri din municipiu care au in atentie animalele fara stapan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )