Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primarita Capitalei, Gabriela Firea, cadou pentru academia lui Andronescu

România Liberă România Liberă,
Primarita Capitalei, Gabriela Firea, cadou pentru academia lui Andronescu

Primaria Capitalei intentioneaza sa ofere Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania AOSR) o institutie din care fac parte Ecaterina Andronescu, Ion Iliescu, Teodor Melescanu sau Ion Cristoiu un imobil in centrul Bucurestiului. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea vrea sa reia un proiect initiat de Ceausescu

Primaria Generala a Capitalei lucreaza la o analiza a studiului de fezabilitate pentru realizarea Canalului Dunare - Bucuresti. Anuntul a fost facut de edilul capitalei, Gabriela Firea la o conferinta pe tema fondurilor europene.

Gabriela Firea: il somez public pe arhiepiscopul Robu sa inceteze de indata sa mai lanseze acuzatii la adresa mea sau a echipei de la Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut arhiepiscopului Nicolae Robu sa mai lanseze acuzatii la adresa sa si a echipei din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, cu referire la imobilul Cathedral Plaza.

Gabriela Firea a primit o amenda uriasa de la judecatori. Ce greseala a facut Primarul General

Tribunalul Bucuresti a amendat-o pe Gabriela Firea pentru ca nu a pus in aplicare mai multe decizii definitive ale instantelor legate de planul urbanistic general, informeaza realitatea. net. Decizia nu este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )